Agátu Hanychovou vyslýchali u soudu - Místo nájmu brala kokain? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agátu Hanychovou vyslýchali u soudu - Místo nájmu brala kokain?

Agáta u soudu musela čelit otázkám ohledně drog. Do domu, kde se útok odehrál, se modelka plánuje nastěhovat s přítelem.
Agáta u soudu musela čelit otázkám ohledně drog. Do domu, kde se útok odehrál, se modelka plánuje nastěhovat s přítelem. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Agáta Hanychová (25) včera svědčila u soudu v případu, který se odehrál 24. února v jejím domě ve Statenicích u Prahy. Agátin podnájemník Jan S. (30) tehdy napadl a čtyřiceti šesti ranami se pokusil zabít bývalou partnerku Lucii Beňovou (28). Jak Agáta výslech prožívala?

„Celá se ještě klepu. Vůbec jsem to takhle drsný nečekala,“ svěřila se deníku Aha! modelka, která musela sama čelit obvinění, že si místo nájemného brala od obžalovaného kokain.

„Když jsem tam stála a on seděl za mnou, měla jsem husí kůži,“ popsala své pocity Agáta. Do konce života prý bude litovat, že Steidlovi dům pronajala. Udělal z něj dům hrůzy, navíc do kauzy zatáhl i samu Agátu. Když totiž dostal možnost pokládat Hanychové otázky, zeptal se, jestli je pravda, že Beňová rozšiřovala po Praze, že jí obžalovaný místo nájemného dává kokain...

Hanychová musela přiznat pravdu. „Ano, je. Ale nebyla to pravda. Vyříkaly jsme si to,“ tvrdí modelka. „Z vlastní vůle jsem přišla svědčit a šili do mě, jako bych byla vrah,“ podivovala se po výslechu dcera Veroniky Žilkové.

U soudu nesvědčila jen Hanychová, ale třeba soudní znalec, který potvrdil, že rány na těle Lucie Beňové byly čerstvé. „Obžalovaný tvrdí, že si je udělala dřív, to ale není možné,“ řekl soudní znalec.

Obžalovanému za pokus o vraždu hrozí patnáct až třicet let, nebo i doživotí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.