Angelina Jolie a Brad Pitt: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Angelina Jolie a Brad Pitt: Rozchod!

Ještě před pár měsíci vypadali jako zamilovaný pár. Teď je ale všechno jinak.
Ještě před pár měsíci vypadali jako zamilovaný pár. Teď je ale všechno jinak.

LOS ANGELES – Nejslavnější milenecký pár světa Angelina Jolie (31) a Brad Pitt (42) se rozchází! Zatím prý jen na čas, aby si vyřešili osobní problémy, které se nahromadily po narození jejich dcery Shiloh.

Nejslavnější milenecký pár světa Angelina Jolie (31) a Brad Pitt (42) se rozchází! Zatím prý jen na čas, aby si vyřešili osobní problémy, které se nahromadily po narození jejich dcery Shiloh, podle amerických novin to ale spíš vypadá na definitivní krach kdysi tak velké lásky!

Angelina Jolie odmítla před pár dny opakovanou Pittovu žádost o ruku a razantně mu oznámila, že se svatbou rozhodně počítat nemá. Navíc mu vzkázala, že bere všechny tři děti a odjíždí do Namibie, kde před časem porodila dceru Shiloh. „Na poslední chvíli zrušila plánovanou svatbu a utekla před Pittem do Afriky,“ napsal list Post Chronicle. Jolie přátelům sdělila, že odmítá hrát roli poslušné manželky a chce své děti vychovávat v Africe. Navíc ji ničí deprese z těžké nemoci její matky a také udělala Pittovi divokou žárlivou scénu, když jí sdělil, že má stále rád svoji exmanželku Jennifer Aniston.

Kdy se z Namibie vrátí, prý Angelina Pittovi neřekla. Brad zůstává v Americe, kde točí Dannyho parťáky 3.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.