Zpěvák Robbie Williams - Svatba! A bez kamarádů z kapely... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Robbie Williams - Svatba! A bez kamarádů z kapely...

Aydě Field se podařilo nemožné – zkrotila rebela Robbieho Williamse!
Aydě Field se podařilo nemožné – zkrotila rebela Robbieho Williamse! (Isifa.com, ara)

Zpěvák Robbie Williams (36) se rozhodl skoncovat s pověstí rebela a vstoupit do svazku manželského! S herečkou Aydou Field (31) si dnes řeknou »ano« v rámci obřadu na »rajském ostrově« Santa Catalina, 35 km od břehů Kalifornie.

Ostrov před lety koupil žvýkačkový magnát William Wrigley ml. (†70) a právem se o něm hovoří jako o ráji. Nejezdí tam skoro žádní turisté a není tu dokonce jediný semafor! Dovolenou tu tráví jen vybraná společnost. V minulosti tu pobývali třeba americká herečka Marilyn Monroe (†36), britský komik Charlie Chaplin (†88) či britský politik Winston Churchill (†90).

Robbie a Ayda spolu chodí od května 2007, od loňska společně bydlí v okázalém sídle v Beverly Hills. Po svatbě vyrazí na dva týdny na líbánky a pak čeká Robbieho spousta práce na propagaci nového alba kapely Take That, se kterou plánuje návrat na scénu. Ostatní členové kapely na obřad bohužel nedorazí, všichni už měli na tento termín naplánovanou dovolenou se svými rodinami.

Známý bouřlivák má na kontě několik slavných »zářezů« – mezi jeho nejcennější úlovky patří modelka Rachel Hunter (40), zpěvačka Geri Halliwell (38) či herečka Cameron Diaz (37).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.