Televize Prima - Největší hity podzimu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Televize Prima - Největší hity podzimu!

Lucie Bílá před plakátem s Janem Krausem.
Lucie Bílá před plakátem s Janem Krausem. (Aha! – Marek Pátek, Dan Černovský)

Televize Prima vyrukuje na podzim s celou řadou novinek, vrací se ale i osvědčené evergreeny – seriál Přešlapy, kuchyňské show Prostřeno a S Italem v kuchyni, vztahová reality show Hledá se táta a máma i pozapomenutý pořad Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý.

Konkurenci Prima přetáhla celou řadu populárních tváří – vedle režiséra Jiřího Adamce (62) a moderátora Jana Krause (56) třeba herečku Terezu Kostkovou (34) nebo výherce SuperStar Martina Chodúra (20) ! A jaké budou novinky, do kterých Prima investovala desítky, ba stovky milionů korun?

Česko Slovensko má talent
V porotě reality show, která hledá novou hvězdu showbyznysu, usednou Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaro Slávik. „Těším se na ten výlet někam, kde jsem nikdy nebyla. Dokonce mě láká i konkurenční štvanice,“ svěřila se Lucie Bílá. Česko Slovensko má talent by se totiž mělo vysílat ve stejném čase i ve stejný den jako Talentmania, kolbištěm tak bude neděle.

Hádej, kdo jsem!
Snad největší změny zaznamenal pořad Hádej, kdo jsem! První týdny usedne vedle osvědčených »hadačů« Klepla, Holubové a Zounara Martin Chodúr, jehož pak vystřídá Tereza Kostková, Iva Kubelková, Tomáš Matonoha a Bára Nesvadbová. Alice Bendová je totiž na mateřské dovolené.

Skečbar
Po boku Zdeňka Izera v zábavném pořadu Skečbar stane Nela Boudová coby servírka.

Na nože!
Upozaděn nebyl ani drsný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který se vytasí s kuchařskou reality show. Skupina lidí uzavřených ve společném prostoru bude vypadávat na základě svého umu.

Show Jana Krause
Jan Kraus se svou talk show přesídlil z ČT1, od konce srpna mu budou patřit páteční večery. Opět si bude zvát tři hosty na pokec.

Soukromá dramata
Netradiční formát, jehož autorem je Janek Kroupa, který také zbloudil z »novácké« cesty. Na scénáři se měla podílet i vdova po architektu Janu Kaplickém Eliška, která však spolupráci s Primou ukončila těsně před spuštěním pořadu. Měla mnoho jiných pracovních závazků, to se tak stává.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.