Nový hrál s policajty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nový hrál s policajty

V »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje Pavel Nový (vpravo) i s Míšou Dolinovou a Ladislavem Potměšilem.
V »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje Pavel Nový (vpravo) i s Míšou Dolinovou a Ladislavem Potměšilem.

PRAHA – Herec Pavel Nový (57) si nejvíce užívá na ledě. Na hokejovém turnaji v Popovicích si dokonce zahrál za školu ministerstva vnitra. „Hrál jsem s policajty, byl to docela zážitek.


Každý zápas je dobrý trénink pro natáčení seriálu Poslední sezona z hokejového prostředí,“ přiznal Nový, který v tomto seriálu bude stále na bruslích a s hokejkou v ruce.

„Jsem rád, že se opět rozjelo i natáčení oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraji. Do toho začínám zkoušet v divadle. Hrajeme hodně staré hry, jako například Prodanou nevěstu. Moc mě to baví, protože máme skvělou partu lidí,“ dodal Nový, který si léto opravdu kvůli natáčení neužil.
Na dovolenou se vypraví až v zimě. „Podle mě je dovolená v létě zbytečná. Raději pojedu v zimě na Kanárské ostrovy a vyjde to nastejno, jako kdybych jel v létě do Chorvatska,“ řekl Nový.


Autor: (boš)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.