Premiéra roku - Filmový Kajínek Lavroněnko: Chtěl jsem sex s Vilhelmovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Premiéra roku - Filmový Kajínek Lavroněnko: Chtěl jsem sex s Vilhelmovou

Filmový Kajínek má díky tvrdé dřině a sportu dokonalou postavu.
Filmový Kajínek má díky tvrdé dřině a sportu dokonalou postavu. (Aha! – Petr Novotný)

Filmový představitel nejslavnějšího českého vězně Jiřího Kajínka Konstantin Lavroněnko (47) přijel do Prahy osobně uvést včerejší slavnostní premiéru fi lmu Kajínek. Hlavní hrdina se při rozhovoru s deníkem Aha! rozplýval zejména nad svými dvěma partnerkami – herečkami Tatianou Vilhelmovou (32) a Alicí Bendovou (36). A zatímco u druhé jmenované velmi dobře poznal v erotických scénách její živočišnost, Vilhelmovou mu režisér k sexu nepropůjčil. Charismatický Rus si to vyčítá a věří, že by to bylo přinejmenším stejně krásné.

..

Jste ženatý, proto by nás zajímalo, jestli je vaše paní podobná některé z žen, jež jsou vám blízké ve filmu?
„Ano, mám ženu, ale je zcela jiný typ než Tatiana Vilhelmová či Alice Bendová.“

Ve filmu jste si užil divoký sex s Alicí Bendovou. Nemrzelo vás, že jste do stejné pozice nemohl »skočit« i s Tatianou Vilhelmovou?
„Je mi to strašně líto, moc. Mrzí mě, že jsem měl k dispozici jen Alici. Navíc tam režisér Petr Jákl všechno vystříhal. Vždyť to trvalo mnohem déle. Těch scén bylo víc.“

Chcete říct, že to bylo ještě mnohem pikantnější?
„Určitě! To by vydalo na půlku filmu.“

Ve filmu máte neuvěřitelnou fyzičku, psalo se, že jste trénoval do úmoru těla. Jak jste na tom v den premiéry? Pořád děláte tisíc kliků denně?
„Cvičím už třicet let a není to kvůli filmu. Sport je mi blízký, takže je to s tím tréninkem stejné jako v průběhu natáčení.“

Váš filmový parťák Vašek Noid Bárta je přesvědčený, že vaše fyzička je natolik dobrá, že byste dokázal utéct z kteréhokoliv českého vězení. Jak to vidíte vy?
„To je dobrá otázka. Nejdříve by se člověk musel do té věznice dostat, a to já opravdu nechci. Ani do české ani do žádné jiné.“ (směje se)

Přijel jste do Česka kvůli premiéře filmu Kajínek? Jste nervózní?
„Ne, spíš je ve mně velké očekávání, jak to budou vidět druzí. Zatím to ještě nikdo neviděl.“

Měl jste možnost setkat se s Jiřím Kajínkem osobně, jaké ve vás vyvolal pocity?
„Nikdy na to nezapomenu. Snažili jsme se najít odpověď na otázky ohledně Kajínka, ale není to možné. Ta situace, kdy sedíte jeden metr od člověka a cítíte z něj obrovskou bolest, beznaděj... Kdyby se nám to jen trochu podařilo vyjádřit naším filmem, bylo by to skvělé. Já doufám, že se Kajínkovi legálně podaří dostat z vězení a my dva si někdy v budoucnu podáme ruku.“

Včera jste měl možnost zhlédnout film, byla pro vás nachystaná speciální projekce. Jak sám sebe hodnotíte?
„Je těžké film posuzovat a udržovat si odstup, pakliže jsem do toho ponořen osobně. Vidím tam určitě nedostatky, ale jde o drobné nuance, které vidí jen mé oko. Každopádně z filmu cítím mnoho emocí, což je dobře.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.