Bendová v Baru: Drsná holka s lebkou na triku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bendová v Baru: Drsná holka s lebkou na triku!

Alice Bendová s manželem Václavem se rozhodně rozvádět nebude.
Alice Bendová s manželem Václavem se rozhodně rozvádět nebude. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Skomírající úroveň »primácké« reality show Bar alespoň na okamžik pozdvihla přítomnost rozjuchané sexbomby Alice Bendové (32) a jejího manžela Václava!


Alice je totiž tváří módní značky Ed Hardy, která tu měla přehlídku a jejíž oděvy předvedla řada modelek v čele s obávaným Petrem Zvěřinou z Václaváku!

Televizní Bar sice bude kvůli nedostatku diváků končit o trochu dřív než vedení Primy předpokládalo, herečka Alice Bendová si však na nedostatek pozornosti stěžovat nemůže. V uplynulých dnech se totiž z jednoho recesistického deníku dozvěděla, že má nejen milence, ale že se bude dokonce rozvádět a vše navíc zahání alkoholem!

„Hrozně nás to s Vaškem rozesmálo, přečetla jsem si to totiž ve chvíli, kdy jsme spolu byli na cestě do kina. A jen pár dní poté, co jsme se vrátili z velice romantické dovolené v New Yorku,“ smála se Alice, která neví, jestli se má nad těmito výmysly smát, nebo plakat. „Asi s tím budu muset něco dělat, protože mi tím zbytečně kazí pověst,“ dodává Alice, která je i po několika letech manželství do Vaška po uši zamilovaná a do budoucna hodlají rodinu rozšířit.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNa přehlídce Ed Hardy, které vévodily trička s drsňáckými lebkami a motivy všeho druhu, toho však bylo k vidění mnohem více. Na babetě a stylově oblečený sem dorazil třeba exVyVolený Petr Zvěřina z Václaváku s přítelkyní Kateřinou či jedna z vysloužilých Českých vicemiss Michaela Štoudková v závěsu s několika bývalými účastníky soutěže televize Nova Big Brother (Velký bratr).


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.