Představitel Jiřího Kajínka Konstantin Lavroněnko o erotických scénách s Alicí Bendovou: Hrály se mi výborně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Představitel Jiřího Kajínka Konstantin Lavroněnko o erotických scénách s Alicí Bendovou: Hrály se mi výborně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herec Konstantin Lavroněnko jen pár hodin před premiérou filmu Kajínek exkluzivně odpovídal čtenářům na Ahaonline.cz. Mimo jiné prozradil, jak se mu točily už teď populární scény s Alicí Bendovou.

Dobře naladěný Lavroněnko si i přes svůj nabitý program našel čas na otázky našich čtenářů a během odpovědí stihl i poobědvat. Prozradil, že se sešel s Jiřím Kajínkem jen jednou, a to na dvě hodiny. „Těžko se to dá popsat několika slovy, bylo to hodně emotivní a nezapomenutelné setkání. Věřil jsem všemu, co říkal,“ odpověděl například.

Vysmekl také poklonu Tatianě Vilhelmové a na přetřes přišly i erotické scény s Alicí Bendovou. „Hrály se mi výborně,“ nadiktoval odpověď s šibalským úsměvem na rtech. Jak se mu spolupracovalo s ostatními herci a co si o celém případu myslí, si můžete přečíst v záznamu chatu ZDE.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.