FOTO Sharon Stone – To není herečka před důchodem, to je sexy mamina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

FOTO Sharon Stone – To není herečka před důchodem, to je sexy mamina!

Sexy mamina na procházce.
Sexy mamina na procházce. (Fakt.pl, ara)

Už nějakou dobu nehraje role sexy koťátka, ani smyslné intrikářky, moře ctitelů může přehrabovat vidlemi. I když táhne kočárek, za ruku má jedno dítě a další kolem pobíhá, i když jí je už dvaapadesát. A nedávné paparazzi foto, které sledovaní pak obvykle ani raději nechtějí vidět, to jen dokazuje.

Přitažlivost nejinteligentnější hollywoodské herečky (dosahuje astronomického IQ 154) s přibývajícím věkem jen roste. Zatímco se jiné ženy v jejím věku cítí být už za horizontem, Sharon si stále vybírá mezi »zajíčky«.

A není se čemu divit, že ti na ní stále berou. Nedávno ji totiž paparazzi fotograf svům objektivem zachytil na procházce s jedním ze svých dětí. A musel si myslet, že z těchto snímků nic nevytěží - nepřipravená, hodiny netrávila v maskérně, a přesto je to kus!

Krásná nestárnoucí Sharon se svými dětmi

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Herečka, která dvakrát potratila, ale stará se o adoptované syny, tak může bezstarostně chodit na procházku se svými syny syny Josephem (10), Lairdem (5) a Quinnem (4). I když právě nebude opouštět kosmetický salón, »nevítaní« fotografové asi nic nenajdou…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.