Milenec Bílé Petr Makovička: Od Lucky mě nic neodradí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenec Bílé Petr Makovička: Od Lucky mě nic neodradí!

Lucie Bílá se svým novým partnerem Petrem Makovičkou zažívá první zkoušku jejich vztahu.
Lucie Bílá se svým novým partnerem Petrem Makovičkou zažívá první zkoušku jejich vztahu. (Aha! – Martin Hykl, www.luciebila.com)

Lucie Bílá (44) hájí svou čest! Přestože teprve před pár dny představila svého nového partnera Petra Makovičku (33), včera se médii prohnaly »skandální« fotografie s jejím údajným exmilencem – kulisákem Hudebního divadla Karlín Jaroslavem Harvanem (23)! Skandální mají být v tom, že Harvan měl mít v době jejich pořízení přítelkyni. Bílá to bere s nadhledem.

„Zájem médií o mou osobu mi lichotí, ale ta témata bez fantazie mi přijdou víc než legrační,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, kterou jen tak něco nerozhodí. Když se Bílá seznámila s kulisákem Jaroslavem, netušila, jaké nepříjemnosti jí tato známost v budoucnu způsobí. Přestože se s ním dle svých slov jen několikrát vyfotila, jeho expřítelkyně Hanka jej nařkla, že ji s Bílou podváděl.

Ta vše ale popírá. „Je to jeden z techniků Carmen. Milý kluk, už s námi ale nepracuje. Opravdu žil s jednou z našich tanečnic, to je ale vše, co o něm vím,“ tvrdí Bílá, která s Harvanem pózuje na několika fotografiích, na nichž spolu leží na sedačce v divadelním zákulisí.

„Denně se fotím s tolika lidmi... Jestli mi každý z nich bude chtít udělat podobnou radost, mám se na co těšit,“ směje se muzikálová Carmen. „Říkala jsem si, kdy přijde vlna negativních článků, která se v mé kariéře objevila tolikrát. A je to tady a já se zájmem sleduji, co přijde zítra. Je to jako seriál se špatným režisérem,“ rýpla si Bílá, kterou nyní zajímá jen jediná věc – reakce jejího nového partnera Petra Makovičky (35). „Chválabohu, tu cestu ohněm můj partner zvládá s lehkostí, noblesou i úsměvem na rtech,“ dodala Bílá.

„Já se tomu jen směji. Jestli jsou to snahy, abychom se s Luckou rozešli, tak není nic, co by mě od ní odradilo. Bezmezně jí věřím,“ tvrdí Luciin přítel Petr Makovička.

Milenci při návratu z nedávné dovolené v Chorvatsku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.