Dcera exprezidenta Clintona se vdala: Chelsea měla stejné šaty jako Vaidišová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera exprezidenta Clintona se vdala: Chelsea měla stejné šaty jako Vaidišová!

Fotografie
Fotografie (internal)

Amerika zažila v sobotu velký den. Bývalý prezident Bill Clinton (63) a ministryně zahraničí Hillary Clinton (62) v pět hodin odpoledne místního času (23.00 SELČ) vdávali svou jedinou dceru! Chelsea (30) neměla na vybranou – ať už chtěla nebo nechtěla, svatba musela být okázalá, jak se na dceru politických špiček sluší a patří!

S dlouholetým přítelem Markem Mezvinskym (32) si Chelsea řekla ano v Rhinebecku ležícím 144 kilometrů severně od New Yorku – v romantickém altánku vyzdobeném bílými růžemi. Na sobě měla sněhobílé šaty s třpytivou krajkou kolem pasu od módní návrhářky Very Wang, která před dvěma týdny oblékla na svatbu i českou tenistku Nicole Vaidišovou! Jejich cena se odhaduje na 600 tisíc korun. Mnohem dražší byly nevěstiny šperky – jejich hodnota byla skoro 5 milionů Kč!

Svatební obřad se konal za slunného počasí před zraky 500 hostů – údajně jen příbuzných a rodinných přátel. Současný prezident spojených států Barack Obama (48) z bezpečnostních důvodů mezi hosty nebyl. „Až se bude vdávat některá z mých dcer, také vás nepozvu!“ žertoval.

Celá svatba vyšla jeden z nejbohatších amerických párů odhadem na 96 milionů Kč, jen pětipatrový dort stál 210 tisíc! Hlavní chod byl ale vegetariánský – Chelsea nejí maso už 10 let. Maso se během hostiny ale i tak podávalo.

Česká tenistka Nicole Vaidišová se vdávala v podobných šatech jako Chelsea.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.