Herečka Ulice Ljuba Krbová: Utekla do Tibetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Ulice Ljuba Krbová: Utekla do Tibetu!

Ljuba Krbová jela poznat východní kultury.
Ljuba Krbová jela poznat východní kultury. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Martin Pekárek)

Herci »nováckého« nekonečného seriálu Ulice si užívají prázdniny, kdy nabírají síly, aby se opět mohli vrhnout do každodenního natáčení. Nejdále se vydala Ljuba Krbová (52), která se svým manželem, spisovatelem Ondřejem Neffem (65), vyrazila do Tibetu.

Ljuba Krbová se na další pokračování Ulice, kde hraje Aničku Liškovou, nyní připravuje v Tibetu. „Čekají nás klášterní ubytovny, bude to drsné. Některé jsou hodně vysoko, nenecháme si ujít ani nejvýše položený klášter na světě, který leží v pěti tisících metrech nad mořem. Doufám, že do té doby stihneme aklimatizaci,“ směje se herečka.

Po návratu z třítýdenní exotické dovolené zasedne Ondřej Neff samozřejmě ihned k počítači. „Ondřej bude hned pracovat, pro něj je těžké se odtrhnout od internetových deníků,“ říká Ljuba. „Já zas budu pracovat na zahradě a jezdit na kole. U nás je totiž tolik krásných míst, že si s Ondřejem říkáme, že až budeme na exotické dovolené staří, strádat nebudeme. Protože Čechy se nám strašně líbí.“

Krbová navštíví i bývalý palác dalajlámů Potala ve Lhase.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.