Borat si koupil vilu za 386 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Borat si koupil vilu za 386 milionů!

Sacha Baron Cohen s manželkou Islou.
Sacha Baron Cohen s manželkou Islou. (ara )

Komik Sacha Baron Cohen, který se proslavil rolí Borata na své rodině nešetří. Manželce a dceři koupil sídlo jako pro královskou rodinu.

Komik Sacha Baron Cohen, který se proslavil především rolí Borata, na své rodině nešetří. Manželce a dceři koupil sídlo jako pro královskou rodinu.

Zatímco různé hollywoodské hvězdy prodávají svůj majetek, jako například Nicolas Cage, nebo umořují dluhy na daních jako Wesley Snipes, Sacha Baron Cohen se pěkně plácnul přes kapsu. Ve slunném Los Angeles si pořídil sídlo za 13 milionů liber, tedy v přepočtu něco málo přes 386 milionů korun.

Rezidence sousedící s Laurel Canyon má sedm ložnic, sedm koupelen, lázně, domek pro hosty, bazén a samozřejmě i kino. Cohen zřejmě pořídil rezidenci neboť počítá s tím, že spolu s manželkou Islou Fisher už brzo rozšíří svou rodinu o další děťátko. Bývalý byt prodává komik za "směšné" dva miliony liber, což je necelých 60 milionů korun.

Nový domov známého komika.

ČTĚTE TAKÉ:

Borat dostane 900 milionů

Borat se stane podruhé otcem!

Borat, alias Brüno: Vykopli ho z Ukrajiny!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.