Kamarádi milence Bílé: Je to sukničkář! Lucko, dej si pozor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kamarádi milence Bílé: Je to sukničkář! Lucko, dej si pozor!

Lucie se svým novým přítelem Petrem Makovičkou.
Lucie se svým novým přítelem Petrem Makovičkou. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Kolem nového přítele zpěvačky Lucie Bílé (44), provozního baru Krásný ztráty Petra Makovičky (33), v posledních dnech vyplouvá jedna zajímavost za druhou. Jak jsme vás v Aha! exkluzivně informovali, nejdřív rozvod, pak dluhy, navíc tajemstvím obestřená sebevražda jeho otce. Jeho známí navíc velmi otevřeně mluví o tom, že Petr má až příliš velkou slabost pro děvčata.

Makovička díky svým svalům, své statné figuře a šarmu slavil u žen vždycky velký úspěch. A prý je také střídal jako ponožky. „Ženský na něj hrozně letěly. Petr má prostě charisma. Měl období, kdy měl každý týden jinou. A věrnost u něj nebyla tím, co by uznával,“ prozradil Nedělnímu Aha! Makovičkův blízký přítel.

Vážných vztahů ale nikdy moc neměl, spíše románky na jednu noc, kterých však bylo požehnaně. Když už se ale prý zamiloval, tak jeho lásky na něj měly obrovský vliv. „Dokázal přehodnotit i své názory na svět. Každá jeho přítelkyně ho vždycky pěkně zpracovala. Dělal to, co jeho milovaná řekla. Vždycky jsme poznali, že někoho má. To pak i přestal chodit na pivo,“ dodal náš zdroj.

Ve vztahu pod pantoflem?

Stejné to prý bylo i s jeho první manželkou Klárou. „Chodili spolu docela chvíli a hned, že bude svatba. Petr, který vždycky tvrdil, že svatbu nikdy, obrátil o sto osmdesát stupňů... Také to tak dopadlo, nevydrželo jim to ani rok,“ doplnil náš zdroj. „Co mě ale překvapuje, je, že je teď Petr s o tolik let starší ženou. Vždycky byl hlavně na mladší holky. Ale co. Člověk lásce asi neporučí,“ dodal.

O tom, že si i samotná zpěvačka nemusí být tímto novým vztahem jistá, svědčí i komentáře z jejího okolí. Lucka si zkrátka nepřeje svou novou lásku příliš komentovat. „Nezlobte se, ale mám své dobrovolné embargo. Nechci o jejím novém vztahu mluvit,“ prozradil například Nedělnímu Aha! bratr zpěvačky Karel Zaňák.

Exmanžel Lucie Noid: Lucce lásku přeju!

Václav Noid Bárta (29) nového milence své bývalé ženy ještě neviděl. Na dálku jim ale přeje štěstí, které mu s Bílou nepřálo. „S Luckou jsme v pohodě. Rozešli jsme se v dobrém a zůstali kamarády. Přeji jí jen to nejlepší,“ řekl Noid.

Vašku, co říkáte na nového přítele?

„Viděl jsem ho jen na fotkách. Co mě překvapilo, že má větší svaly než já! (smích)

Takže vám ho Lucka ještě nepředstavila?

„Zatím ne. Ale určitě se někde potkáme. Přeji jim, ať jim to vyjde a Lucka je šťastná. Zaslouží si to! Dobře vím, jak je pro ni těžké najít si chlapa. Snad ji bude mít opravdu rád a bude na ni hodnej.“

A jak to klape vám s vaší přítelkyní Alenou?

„Je to super! I když teď spolu moc nejsme... Vstávám v sedm ráno, jedu do Kalicha na zkoušky Robina Hooda, pak jedu do Karlína, kde v muzikálu Jesus Christ Superstar zkouším dvě role, do toho Kajínek.. Ale Alenka je naštěstí rozumná a chápe moji práci. Až opadne ten blázinec, tak jí to určitě vynahradím. Byl bych nerad, aby náš krásný vztah narušila práce.“

Bývalý manžel Lucky Bílé Václav Noid Bárta se svou přítelkyní Alenou Jáklovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.