Leoš Mareš: Tady si platí milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leoš Mareš: Tady si platí milenku!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Martin Hykl)

Deník Aha! našel byt, který nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (34) pořídil pro svou milenku, modelku Hanu Svobodovou (21)! Útulný »šmajchlkabinet« v lokalitě, kde se měsíční nájem počítá v částkách kolem 70 tisíc korun, jí zatím nekoupil, ale pouze pronajal.

Když Mareš opustil svou ženu Moniku (34) a syny Jakuba (4) a Matěje (1), netušil, jak moc se mu jeho rozhodnutí prodraží. Jeho milenka, finalistka České Miss 2008 Hanka Svobodová, totiž deníku Aha! prozradila, že pro ni Leoš pronajal byt, který by si sama nikdy dovolit nemohla. „Ano, mám pronajatý byt,“ svěřila se Svobodová.

Její nový byt je na jedné z nejprestižnějších adres v Praze, kde bydlí jen zámožní podnikatelé, politici, finančníci – a nyní i svým milencem vydržovaná modelka. Byt se nachází ve staré zástavbě historického centra Prahy 1, v ústí Haštalského náměstí a Haštalské ulice.

Podle dalších informací jej Marešovi dohodil František Soukup, syn skladatele Ondřeje Soukupa, který má krátkodobé pronájmy bytů jako jednou ze svých podnikatelských aktivit.

Právě tam ve čtvrtek večer Svobodová zamířila z přehlídky ve Žlutých lázních, odkud odjela Leošovým superluxusním Audi R8, které jí moderátor půjčuje. Doma se jen rychle převlékla a pak s kamarádkami pokračovala do restaurace v centru Prahy, kde se setkala s Leošem...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.