Bartošová má překvápko pro Artura - Chystá mu hnízdečko lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová má překvápko pro Artura - Chystá mu hnízdečko lásky!

Iveta má teď spoustu práce s přestavbou domu.
Iveta má teď spoustu práce s přestavbou domu. (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Hykl)

Artur Štaidl (13) ještě zdaleka nemá občanku, ale matka, kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (44), už ho pomalu připravuje na zahájení pohlavního života! „Při přestavbě domu zvětším Arturovi pokoj. Vždyť je v pubertě a za chvíli si tam už přivede slečnu,“ překvapuje hvězdná matka snů!

Co by za to ostatní kluci ve věku syna Ivety a Ladislava Štaidla (65) dali! Jiné matky si uvědomí, že jsou jejich synové dospělí až v době, kdy jim pořídí prvního vnoučka, a že by mohli mít myšlenky na sex, je ani nenapadne. To Iveta, sama známá jako velká milovnice erotiky, je jiný kalibr. Arturovi totiž doma zařizuje hotové hnízdečko lásky! Chystá se k tomu již brzy, v době, kdy na týden Artur s otcem poletí k moři.

„Jakmile Artur odjede s Láďou pryč, začínáme s rekonstrukcí domu a kvůli synovi se budeme snažit, abychom s tím byli hotovi, až se vrátí. Potřebuje dobré zázemí pro učení. A nejen na ně. V rámci přestavby bych mu ráda rozšířila pokoj, protože za chvilku bude dospělý a třeba si přivede dívku. Bude potřebovat dostatečné soukromí,“ dodala zpěvačka. Takže pokud dluhy a exekuce dovolí a k přestavbě skutečně dojde, Artur bude nejžádanější partie v Uhříněvsi, kde s mámou a otčímem Jiřím Pomeje bydlí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.