Helena Vondráčková: Na vlnách Rytmu života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Helena Vondráčková: Na vlnách Rytmu života!

Helena s manželem Martinem ze své nové loďky chytali ryby.
Helena s manželem Martinem ze své nové loďky chytali ryby. (pro Aha!: Miloš SVOBODA)

SLAPY – Helena Vondráčková (59) si v létě na Slapech spravila chuť poté, co jí začátek prázdnin zhořkl krachem jejího účinkování v bratislavském představení muzikálu Hello, Dolly!

Helena Vondráčková (59) si v létě na Slapech spravila chuť poté, co jí začátek prázdnin zhořkl krachem jejího účinkování v bratislavském představení muzikálu Hello, Dolly! Sotva se vrátila z belgického natáčení svého nového alba, vyjela si s manželem Martinem Michalem (47) a fenkou Lizou lodí na vodu! Navíc ji potěšilo, že soud zamítl předběžné opatření, kterým ji chtěli Slováci násilím donutit k návratu!

Přestože bratislavské divadlo Nová scéna hodně nahlas tvrdí, že žádné neoprávněné daňové srážky Heleně nestrhlo, v tichosti svoji chybu uznalo, a část dlužné částky už Heleně dokonce i zaplatilo. Také předběžné opatření, kterým chtěla ředitelka divadla Wanda Hrycová Vondráčkovou k návratu do muzikálu Hello, Dolly donutit, bylo zamítnuto. V odpočinku na Slapech tak Heleně nebránil ani jeden mráček.

„Bylo to senzační!“ pochlubila se deníku Aha! Helena. „Bydleli jsme v našem karavanu, chodili jsme se psem do přírody, na houby, s Martinem jsme rybařili a já řídila naši loď. Dokonce líp než Martin, protože když jsem předala řízení jemu, urazil šroub!“ říká zpěvačka, která už začíná žít prací.

V těchto dnech se totiž Helena už pomalu připravuje na svoje podzimní turné. Začátkem září vystoupí i s Karlem Gottem na festivalu v polských Sopotech, a také vybírá možný název pro své podzimní album. „Bude plné živé muziky, která voní po funky a nebojí se výletu do latinskoamerických rytmů,“ směje se Helena a sarkasticky dodává, že jedním z pracovních názvů je »Rytmus života«, tedy jméno totožné s názvem týdeníku, se kterým se Vondráčková soudí kvůli řadě článků.
Říkal někdo o Heleně Vondráčkové, že nemá smyl pro humor?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.