Jankovič předvedl orgie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jankovič předvedl orgie!

Filip Jankovič je ochotný proto, aby ho vyfotili, udělat cokoliv, a tak se rozhodl kopírovat svého úspěšnějšího kolegu Sámera Issu, který předvádí sexy tance na večírcích.
Filip Jankovič je ochotný proto, aby ho vyfotili, udělat cokoliv, a tak se rozhodl kopírovat svého úspěšnějšího kolegu Sámera Issu, který předvádí sexy tance na večírcích. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (29) si tentokrát slavnostní večírek k zahájení třetí řady Česko hledá SuperStar opravdu vychutnal.


Tuto hudební reality show, která oživila stojaté vody české pop-music, bude totiž od září moderovat.
Kliknutím zvětšeteA moderoval i párty, kde většina z přítomných hostů pod vlivem alkoholu ztratila zábrany a poddala se rozjařené zábavě spojené s vášnivým tancováním. A mnohdy až obcováním na parketu! V tom nejvíc vynikal Filip Jankovič, zapadlá hvězdička druhé řady SuperStar, který je pro fotku v novinách ochoten udělat cokoliv.

Kliknutím zvětšeteUž v tuto neděli 27. srpna se objeví na »nováckých« televizních obrazovkách jeden z nej- úspěšnějších pořadů posledních let Česko hledá SuperStar. Slavnostní zahájení v music clubu Infinity proběhlo opravdu velkolepě. Mezi pozvanými nechyběli finalisté prvních dvou řad i letošní trojčlenná porota.

Kliknutím zvětšete„Nejvíce se těším na září, kdy budu mít co se týká tohoto pořadu volno, ale přitom SuperStar už poběží v televizi. Takže já budu pravidelně usedat k televizi a dívat se na to, co je už natočené, a sledovat, co jsem všechno během natáčení neviděl,“ svěřil se deníku Aha! Leoš Mareš, kterého na večírek doprovodila přítelkyně Monika.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKdo si ale zábavu opravdu vychutnal a mermomocí chtěl na sebe strhnout pozornost, byl Filip Jankovič. Ten se až doslova nechal unést a se svojí »přítelkyní« předvedl taneček, který připomínal erotické orgie. Jeho debutové album propadlo, a tak na sebe mladý zpěvák upozorňuje spíše skandálním chováním na večírcích než zpěvem. Jeho tanečním kreacím neodolala ani Šárka Vaňková. To se ale nelíbilo jejímu příteli Jakubovi Vytáčkovi, který si ji odtáhl do bezpečného soukromí a u toalet se kvůli jejímu řádění s Jankovičem dokonce trochu pohádali.
Kliknutím zvětšete

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.