Moderátor Leoš Mareš zase »trochu« utrácel: Miliony za byt pro novou milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor Leoš Mareš zase »trochu« utrácel: Miliony za byt pro novou milenku!

S Hankou je Leoš sotva pár týdnů a už jí koupil byt.
S Hankou je Leoš sotva pár týdnů a už jí koupil byt. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ČTK, ara)

Nejlépe vydělávající moderátor Leoš Mareš (34) ví, jak utrácet! Dle informací deníku Aha!, přestože již vlastní apartmán na Smíchově, byt v pražském Braníku a rozlehlý statek v Záblatí u Ponědraže, koupil další byt. Tentokrát však ne pro sebe, ale pro svou novou milenku Hanu Svobodovou. A to je s ní teprve pár týdnů!

Moderátor Leoš Mareš opět potvrzuje pověst hodně utrácivé celebrity. Přestože je s mladičkou modelkou Hanou Svobodovou (21) teprve několik týdnů, už jí stačil podle zdroje deníku Aha! koupit luxusní byt. „Leoš je do Hanky úplně poblázněný. Koupí jí cokoli, co jí na očích vidí. Začalo to šaty za osmdesát tisíc, které měla na sobě v Karlových Varech, a teď navíc byt za několik milionů,“ svěřila se deníku Aha! jedna z českých modelek. A o tom, že je Mareš bezhlavě zamilovaný, svědčí i fakt, že letos vzal na týdenní dovolenou do Řecka místo svých dvou malých dětí právě krásnou Hanku...

Modelka Hanka Svobodová narazila na zlatý důl. Když si totiž začala s nejbohatším českým moderátorem, který rád sám sebe nazývá nejbohatším chudákem, ještě netušila, že se z ní za tak krátkou dobu stane majitelka luxusního bytu v centru Prahy. Leoš Mareš totiž nezahálel a své partnerce po několikatýdenním vztahu koupil apartmán, po kterém dlouho toužila.

„Leoš ji opravdu miluje. Nikdo tomu nevěřil, ale jeho činy mluví za sebe,“ svěřil se deníku Aha! jeden z Leošových přátel, kteří nechápavě kroutí hlavou. Mareš totiž jde ze vztahu do vztahu. Přestože ještě není ani rozvedený se svou manželkou Monikou, se kterou má dva syny – Jakuba a Matěje, a jsou to teprve dva měsíce, co se rozešel s playmate Gábinou Dvořákovou, jeho srdce opět bije pro jinou krásku.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.