Spice Girls zase spolu: Takhle se holky změnily... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Spice Girls zase spolu: Takhle se holky změnily...

Spice Girls
Spice Girls  (Profimedia.cz, ČTK/AP, ara)

V devadesátých letech byly Spice Girls nejpopulárnější dívčí kapelou světa. Rozpadly se v roce 1999. V roce 2008 se znovu sjednotily kvůli koncertnímu turné. Teď se chystá jejich další návrat! Důvodem je pokračování filmu Spice World z roku 1997, který se tehdy stal největším propadákem sezony.

Navzdory nelítostným kritikám spojí Victoria Beckham (36), Geri Halliwell (37), Emma Bunton (34), Mel B (35) a Mel C (36) síly, aby opět stanuly před kamerou a natočily volné pokračování filmu Spice World!

Tentokrát by mělo jít o filmový muzikál. Plány na přípravu filmu prozradila Emma Bunton. Spice Girls už dokonce najaly režisérku oscarového snímku Mamma Mia! Judy Craymer, aby prý měly jistotu, že příští film bude vydařenější. „S holkama už na tom spolupracujeme. Prostřednictvím emailu si posíláme nápady a jsme přešťastné, že se bude natáčet,“ svěřila se Emma.

Muzikál se bude jmenovat podle jedné z písní Spice Girls Viva Forever. Objeví se v něm ale i další hity kapely jako Say You´ll Be There či Who Do You Think You Are? Skupina chtěla pokračování filmu Spice World hned po jeho uvedení do kin, k čemuž ale už nedošlo kvůli odchodu Geri Halliwell v roce 1998.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.