Pirát se oženil: Herec Orlando Bloom si vzal modelku Mirandu Kerr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pirát se oženil: Herec Orlando Bloom si vzal modelku Mirandu Kerr!

Orlando Bloom a Miranda Kerr tvoří alespoň na pohled dokonalý pár.
Orlando Bloom a Miranda Kerr tvoří alespoň na pohled dokonalý pár. (Bontonfilm, EPA, ČTK/AP)

Druhá tajná svatba další hvězdy filmu Piráti z Karibiku! Představitel Willa Turnera a idol žen Orlando Bloom (33) si vzal australskou modelku společnosti Victoria´s Secret Mirandu Kerr (27)!

Orlando a Miranda jsou ještě větší tajnůstkáři než Penélope Cruz (36), která hraje v nejnovějším pokračování »Pirátů« svůdkyni Jacka Sparrowa, a Javier Bardem (41). Ti alespoň pár dní po svatbě, která se konala začátkem července na Bahamách jen za účasti rodiny, veselku potvrdili. Na Mirandu a Orlanda to prasklo, až když se Miranda musela omluvit z módní přehlídky australského domu David Jones plánované na začátek srpna. „Jsem vděčná, že mě na toto období uvolnili a že můžeme oslavit intimní obřad a spojit to s líbánkami,“ napsala v tiskovém prohlášení Miranda, která si Orlanda vzala v Los Angeles.

Pár se seznámil v roce 2006 v zákulisí přehlídky Victoria‘s Secret. Letos v červnu oznámili zásnuby. Miranda patří podle amerického časopisu Fobes do desítky nejlépe vydělávajících modelek. Za uplynulých 12 měsíců si přišla na 78 milionů Kč. I přesto už pomýšlí na důchod. „Chtěla bych žít na farmě v malém domečku na solární energii s houpací sítí mezi záhony se zeleninou,“ rozjímala nahlas před časem o životě, který ji čeká po ukončení modelingu.

Orlando jako pirát z Karibiku.

Ožení se i George Clooney?

Nejslavnější starý mládenec Hollywoodu George Clooney (49) si má podle italského tisku vzít příští čtvrtek přítelkyni Elisabettu Canalis (31). S tou chodí od minulého roku, oba jsou prý šťastní a chtějí se usadit. A to i navzdory Clooneyho výroku: „Kdybych byl moje holka, dlouho bych se nesnesl.“ Svatba by se měla uskutečnit před Clooneyho rezidencí u italského jezera Lago di Como, kde si herec staví luxusní altánek. Nevěsta by na sobě měla mít šaty od návrháře Roberta Cavalliho.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.