Michal Dvořák si odvezl syna domů a... Chystá čtvrtou svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Dvořák si odvezl syna domů a... Chystá čtvrtou svatbu!

Malý Michal při odchodu z porodnice plakal.
Malý Michal při odchodu z porodnice plakal. (Seed Pli)

Muzikant Michal Dvořák (44) s přítelkyní Lucií Kvasnicovou alias dýdžejkou Luccou a pětidenním synem Michalem včera ve dvanáct hodin opustili porodnici v pražském Podolí. Šťastní rodiče si splnili sen a co nevidět se vrhnou do dalšího dobrodružství – svatby!

Dvořák totiž před všemi přiznal, že po porodu ho čeká veselka. Muzikant byl již třikrát ženatý, s žádnou z manželek potomka neměl. Až Lucie, se kterou žije na hromádce dva roky, mu porodila syna. „Na manželství jsem nezanevřel, určitě se vezmeme. Svatba bude,“ prozradil šťastný otec, který svou partnerku neobdaroval květinou, ale mnohem luxusnějším darem v ceně dvou milionů.

„Lucka je navíc na kytky alergická. Koupil jsem jí auto – Volkswagen Tiguan a ještě samozřejmě proběhne nějaký briliant,“ prozradil Dvořák. Při odchodu z porodnice se malý Michal rozplakal a nebyl k utišení. Otec se ho v náruči snažil dlouho uklidňovat. „Je to marný, má hlad,“ řekl Dvořák. „Kojím každé dvě hodiny, tak to akorát vychází,“ usmála se DJ Lucca. Hned po nastoupení do auta si známá dýdžejka syna přiložila k ňadru. „Tak vidíte, už je v pohodě,“ oddechl si bývalý člen kapely Lucie Dvořák.

Do smíchu však nebylo mamince malého drobečka, která porodila v pondělí císařským řezem. „První den si moc nepamatuji, měla jsem zákaz vstát a 24 hodin jsem ležela na zádech a byla jsem pod vlivem opiátů,“ řekla Lucie. „Úterý a středa byly šílené, jizva hodně bolela, nemohla jsem se ani sklonit. Každý den je mi ale lépe a lépe,“ prozrazuje. „Za toho prcka stála všechna bolest. Mateřské pudy se probudily a je to naprostá nádhera,“ dodala DJ Lucca.

Pyšný tatínek se svým synkem v náručí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.