Zamilovaná Lucie Bílá - Rozvedla svého milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zamilovaná Lucie Bílá - Rozvedla svého milence!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lucie Bílá (44) je konečně šťastná! Po dlouhých dvou letech od rozvodu s Václavem »Noidem« Bártou (29) má totiž nového partnera! Bohužel, je v tom jeden zádrhel. Petr Makovička (33), se kterým Bílá ve středu odletěla na dovolenou do Chorvatska, kvůli Bílé odkopl svou ženu Kláru. S tou byl přitom ženatý pouhý rok!

Když před necelým rokem vstoupila Lucie do baru Krásný ztráty, nikdo ještě netušil, že z toho vzejde jedna láska a jedno zničené manželství. Opuštěná zpěvačka se tam zakoukala do provozního Petra Makovičky a ten, přestože byl ženatý, její náklonnost opětoval. Ačkoliv se vou ženou Klárou byli svoji teprve rok, poté, co jeho flirt s Bílou přerostl ve vážný vztah, zažádal Makovička o rozvod. Ten podle informací deníku Aha! už nedávno proběhl.

To potvrdila i sama zpěvačka, která se z dovolené uprostřed azurových vln chorvatského letoviska a cvrkajících cikád svého milého zastala. „Není ženatý,“ napsala stroze Bílá a na svůj vztah uvalila informační embargo. Nemluví manažer Jiří Kouble, nemluví Bílá a už vůbec ne její nejbližší. „Nestojím už o žádný mediální vztah. Opravdu nemám k tomu víc co říct,“ vyjádřila se Bílá. Její manažer Kouble se dokonce pokusil vztah vyvrátit. „Možná šlo jen o muže, který jí nesl tašky. Ale je to Lucky věc. Musí se k tomu vyjádřit ona. Já k tomu nemám oprávnění,“ dodává.

To bývalý manžel Bílé Noid byl poněkud sdílnější: „Věděl jsem o tomhle jejím novém vztahu, ale nikde jsem to neříkal. Lucka se mi svěřila a já jsem byl statečný a její tajemství jsem nevykecal,“ řekl Noid, který se ještě se svým nástupcem nesetkal. „Zatím nebyla příležitost se s nim seznámit. Lucka mi to řekla před měsícem a oba jsme v pracovním nasazení.“

Osudových mužů byla v životě Lucie Bílé řada. Od první lásky Tomáše Holého (†22), přes podnikatele a otce jejího jediného syna Filipa (14) Petra Kratochvíla (59) až po dva manžele – Stanislava Penka (36) a Václava Noida Bártu (29). Falešné zásnuby také jednou ohlásila s podnikatelem Radkem Pokorným.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.