Hranáč pořád nekouří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hranáč pořád nekouří

Martin Hranáč se raduje, že stále nekouří.
Martin Hranáč se raduje, že stále nekouří.

PRAHA – Moderátor roadshow Bar a účastník druhé řady VyVolených Martin Hranáč (24) stále žije důsledky svých narozenin! Na nich se totiž zařekl, že přestane kouřit!


Věřil si dokonce natolik, že se nebál ani odvážného prohlášení. „Kdo mě uvidí s cigaretou, ať mi dá klidně facku,“ volal do světa Martin. Jak je na tom dnes, téměř měsíc po tom, co přestal kouřit? „Jsem v pohodě. Zatím to zvládám. Občas je to ale krutý,“ chlubí se svou pevnou vůlí Martin. Neví ale, co bude dělat, až pevná vůle dojde. „Snad už z toho budu úplně venku a na cigaretu ani nepomyslím,“ doufá Martin, který razí heslo »co dokážu já, dokážou i ostatní«.

A v tomto duchu chystá i nový projekt! „Nikdy jsem nevěřil, že přestanu kouřit. Teď si jsem jistý, že to dokážu. Proto jsem se rozhodl vymyslet s několika lidmi kolem mě projekt. Bude zaměřený na prevenci proti kouření a hlavně se zaměřím na mladé lidi, u kterých si myslím, že je dokážu oslovit. Lidi si musí uvědomit, že není frajeřina začít kouřit!“ popisuje Martin Hranáč.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.