Veselka Yemiho: Oblékne ho stylista Beyoncé a upraví vizážistka Kylie Minogue | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veselka Yemiho: Oblékne ho stylista Beyoncé a upraví vizážistka Kylie Minogue

Snoubenci už trénují na svatební hostinu.
Snoubenci už trénují na svatební hostinu.

Tento víkend se bude muset obejít Beyoncé bez svého stylisty Tye Huntera a Kylie Minogue bez své vizážistky Katherine Brown. Oba totiž budou pracovat na tanečníkovi Yemim, který si v sobotu vezme partnera Jaromíra.

Tanečník Yemi A.D. pojal svou registraci s partnerem Jaromírem opravdu velkolepě. Nespokojí se s domácími stylisty a vizážisty, a proto si pozval na svůj den D oscarovou make-up artistka Katherine Brown a vizážistu Tye Huntera, který je ve službách zpěvačky Beyoncé. Ten s sebou z New Yorku přiveze i poslední módní kolekci obleků pro takovou příležitost. Z vizážistky Katherine mají radost především maminky obou snoubenců. Ty slíbila Brown na slavnostní obřad upravit a namalovat.

Své »ANO« si pak světově upravení snoubenci řeknou tuto sobotu v pražské restauraci Soho+ i za přítomnosti tisku. Tímto gestem chce Yemi bojovat proti homofobii. „Hlavním důvodem otevřené komunikace s médii na téma naší svatby je osvěta. Mimo hlavní město se často setkáváme s projevy homofobie a negativními názory lidí, kteří nemají potřebné informace. Vím, že to současní homosexuálně orientovaní mladí lidé nemají vůbec jednoduché. Snažíme se posunout české vnímání lidí o krok blíž vzájemné toleranci k menšinám," uzavírá šťastně zamilovaný Yemi.

ČTĚTE TAKÉ:

Tanečník Yemi: Žením se!

Tanečník Yemi: Našel si pět holek!

Foto Yulya Bazzy

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.