Aneta Langerová - Sbalila pivařku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aneta Langerová - Sbalila pivařku!

Fotografie, která odhalila Anetin nový vztah.
Fotografie, která odhalila Anetin nový vztah. (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný, Amu.cz)

Zpěvačka Aneta Langerová (23), která se nedávno po několikaletém vztahu rozešla s šéfkou vydavatelství Supraphon Ivou Milerovou (39), už randí s jinou! Dívka, o jejímž vztahu s vítězkou první SuperStar informoval deník Aha! jako první, se jmenuje Marie Štípková, je jí třiadvacet let a mezi její největší záliby patří pití piva!

Deník Aha! obě dívky načapal v pondělí ve chvíli, kdy spolu v objetí mířily k Anetinu autu. Jejich dotyky rozhodně nebyly kamarádské, a tak bylo jasné, že se Aneta z rozchodu s Ivou rychle otřepala a našla si náhradu.

Aneta i Maruška jsou velké kamarádky se zpěvákem Tomášem Klusem a jak se zdá, byl to právě on, kdo páreček seznámil. „Aneta se k této části svého soukromí již jednou vyjádřila a nyní nemá důvod cokoliv nového sdělovat veřejnosti,“ reagovala na otázky ohledně nového vztahu své šéfky Anetina PR manažerka Kristýna Horáčková.

Jaká vůbec Marie je? Evidentně společenská – pivo miluje snad víc než svůj život! Mezi svými zájmy totiž v jednom dotazníku hlavní hvězda filmu Anglické jahody uvedla: „Kamarádi, pivo, literatura na vysoké intelektuální úrovni, pivo, tupý výraz, pivo, chytré řeči, tanec (svatého Víta).“

Zdá se, že Aneta se vedle této dívky rozhodně nudit nebude…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.