Whitney Houston: Za kokain utratí 120 tisíc měsíčně! Za pár měsíců bude mrtvá, říká její kamarád | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Whitney Houston: Za kokain utratí 120 tisíc měsíčně! Za pár měsíců bude mrtvá, říká její kamarád

Fotografie
Fotografie (internal)

Nedá si říct! I když se nechala Whitney Houston (46) před svým loňským comebackem několikrát slyšet, že je naprosto čistá a s drogami už nemá nic společného, opak je pravdou. Podle amerického tisku utratí Whintey za kokain něco okolo 120 tisíc korun měsíčně!

Nedá si říct! I když se nechala Whitney Houston (46) před svým loňským comebackem několikrát slyšet, že je naprosto čistá a s drogami už nemá nic společného, opak je pravdou. Podle amerického tisku utratí Whitney za kokain něco okolo 120 tisíc korun měsíčně!

Popová hvězda 90. let Whitney Houston má stále problém. Své jarní turné, které mělo znamenat velký návrat, proležela částečně v nemocnici kvůli zánětlivému onemocnění a zbylé dva koncerty byly naprostým fiaskem. A přestože všechny ujišťovala, že už žádné drogy nebere, nikdo jí příliš nevěřil.

Teď se začíná ukazovat, že nedůvěra byla na místě. Americký bulvární plátek The Enquirer zveřejnil zpověď zpěvaččina kamaráda Marlona Davida, který tvrdí, že Houston utratí za kokainovou vášeň okolo 120 tisíc korun týdně a ve skutečnosti ji zbývá už jen pár měsíců života. „Je to chodící mrtvola. Při tom množství drog, které si kupuje, nemůže být na živu déle než pár měsíců,“ kroutí smutně hlavou.

Enquirer dodává, že podle očitého svědka si Whitney opatřovala během katastrofálního turné kokain ze Švýcarska a pod vlivem drog účinkovala i v show Oprah Winfrey, i když neustále tvrdí opak.

Čtěte také:

Zpěvačka Whitney Houston - Za rok ztloustla o 20 kilo!

Whitney Houston: Skončila v nemocnici!

Whitney Houston: Kolaps! Musela odložit koncert v Paříži

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.