Maxa s jizvou bude v Kleopatře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maxa s jizvou bude v Kleopatře

Zpěvák Martin Maxa se objeví v roli Rufiuse.
Zpěvák Martin Maxa se objeví v roli Rufiuse. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Muzikál Kleopatra se vrací na prkna Divadla Broadway. A diváci se mohou těšit na modernizované kulisy, nové sexy kostýmy a spoustu nových hvězdných tváří.

Muzikál Kleopatra se vrací na prkna Divadla Broadway. A diváci se mohou těšit na modernizované kulisy, nové sexy kostýmy a spoustu nových hvězdných tváří. Chybět nebude Pepa Vojtek, jehož manželka Libuška v představení tančí, Sabina Laurinová, Richard Genzer, Martin Maxa, Petr Pečený, Šárka Vaňková a mnoho dalších.

„Jsem rád, že se Kleopatra vrací a doufám, že bude stejně úspěšná,“ popřál režisér Filip Renč, kterého teď zaměstnává hlavně natáčení nového filmu a zkoušky muzikálu Golem. Některé z nových tváří včerejší první zkoušku prožívaly dost napjatě. „Jsem nervózní. Je to, jako kdybych jela poprvé na tábor,“ svěřila se SuperStar Šárka Vaňková.

Zpěvák Martin Maxa, který už si kvůli své kandidatuře ve volbách získal mezi kolegy přezdívku senátor, byl naopak nadšen, že si při svých písních bude moci na pódiu pořádně zařvat. První zkouškou však legrace skončila a začala tvrdá práce, obnovená Kleopatra bude mít premiéru v Divadle Broadway už 28. září.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.