Pamela Anderson je kráva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pamela Anderson je kráva!

„Staňte se vegetariány,“ hlásá teď Pamela. Podaří se jí sexy tělem přesvědčit její obdivovatele?
„Staňte se vegetariány,“ hlásá teď Pamela. Podaří se jí sexy tělem přesvědčit její obdivovatele? (Profimedia.cz, ara)

Herečka Pamela Anderson (43) v minulosti už několikrát propůjčila vnady kampaním organizace na ochranu zvířat PETA. Tentokráte ale bývalá ozdoba seriálu Pobřežní hlídka narazila – a navíc se tak stalo v její rodné Kanadě.

Radní v Montrealu se tvrdě postavili proti billboardu, na kterém je v bikinách oděná Pamela opatřena popiskami jako docela obyčejná kráva. Radnice označila kampaň za sexistickou. „Ve skutečnosti je jen sexy, pánové si ta dvě slova zjevně pletou,“ říká herečka. O popularitu měla postaráno a s publicitou byli spokojeni i ochránci zvířat.

Tereza Černochová měla stejný nápad

Už loni v říjnu propagovala podobným způsobem své turné česká zpěvačka Tereza Černochová (27). „Rozkrájím se pro vás!,“ hlásal plakát, na kterém se Tereza ukázala úplně nahá. Jako absolventka zemědělské fakulty toho ale o živočišné výrobě ví určitě víc než Pamela Anderson, která na krávu v Hollywoodu až tak často nenarazí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.