Jana Šulcová: Labuda ji obral o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Šulcová: Labuda ji obral o peníze!

PRAHA – Herečka Jana Šulcová (61) se zlobí na svého slovenského kolegu Mariana Labudu (59)! A důvod? Oba herci se měli objevit v novém filmu režisérky Jitky Němcové.


PRAHA – Herečka Jana Šulcová (61) se zlobí na svého slovenského kolegu Mariana Labudu (59)! A důvod? Oba herci se měli objevit v novém filmu režisérky Jitky Němcové, Labuda ovšem na poslední chvíli roli odřekl kvůli filmu Roming, který už začal natáčet.

„V divadle i na natáčení seriálu Horákovi jsem si kvůli filmování zařídila volno a podřídila mu i další termíny. Nějaké nabídky jsem dokonce odřekla, a vlastně úplně zbytečně,“ říká naštvaně Šulcová, která přišla nejen o roli, ale i o pořádný balík peněz. „Myslím si, že se takové věci nedělají. Mariana si vážím jako herce a člověka, ale mrzí mě, že vzal jinou práci, a to navzdory tomu, když už jsme na tomto filmu půl roku pracovali. Myslím si, že plnit sliby je věc cti,“ dodává Šulcová, která zazářila v komedii století S tebou mě baví svět.

A co na to Marian Labuda? „Nemám čas, právě jsem v záběru,“ řekl nám a zavěsil, když jsme mu včera zavolali, aby se k problému vyjádřil.


Autor: (rep)
Foto Aha!: Dalibor Puchta, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.