Jágr: Nechte ji být! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr: Nechte ji být!

Inno, co ty kalhotky? Menší defekt v toaletě u Jágrovy partnerky Inny Puhajkové praštil na sobotním rautu v karlovarském Grandhotelu Pupp každého do očí. K černým šatům se zkrátka bílé spodní prádlo nehodí. To je snad lepší jít na
Inno, co ty kalhotky? Menší defekt v toaletě u Jágrovy partnerky Inny Puhajkové praštil na sobotním rautu v karlovarském Grandhotelu Pupp každého do očí. K černým šatům se zkrátka bílé spodní prádlo nehodí. To je snad lepší jít na (Aha: Alexandr Malachovský, ČTK)

KARLOVY VARY – Byl to v sobotu večer poprask, poprvé ji oficiálně vyvedl do společnosti; na vyhlášení ankety Zlatá hokejka. Jenže koho by v tu chvíli zajímal hokej?


Hokejový král poprvé ukázal modelku Innu Puhajkovou a křičel: »Jen přes moji mrtvolu!«

V parném létě v karlovarském Grandhotelu Pupp každý okukoval Jaromíra Jágra (34) a jeho novou přítelkyni, modelku Innu Puhajkovou (20). Kliknutím zvětšetePřišli společně, nehnuli se od sebe a snažili se skrývat zamilované pohledy. V noci pak spolu odjeli na Moravu…

Jágr vyhrál Zlatou hokejku posedmé, ale s touhle slečnou to podle ostatních hokejistů teď vyhrál na celé čáře. „Docela slušná kost, co říkáte? Snad bude mít Džegr konečně štěstí,“ ocenil objev hokejového krále jeden z jeho spoluhráčů na rautu po galavečeru.

Drobná blondýnka, začínající modelka, se od svého milého nehnula ani na krok. Chtěl ji mít pořád při sobě, držel ji za ramena, mačkal dlaně. Něžně jí špital do ouška a rytířsky prorážel cestu davy a… hlavně od ní odháněl novináře! „Nechte ji ještě být, nevidíte, jak je vyjukaná?!“ prosil slušně. Pak se naoko zamračil: „Kolem ní je deset metrů zakázané pásmo. Kdo s ní chce mluvit, jen přes mou mrtvolu,“ bojovně vypnul mohutnou hruď.

Byl zábavný, usmíval se a sršel vtípky, ovšem kolem Inny vystavěl neproniknutelnou hradbu.
S každým se zastavil na kus řeči, na společnou fotku, byl zdvořilý a ke své milé galantní. „Prožívám krásný chvíle, tak je přece nebudeme hned kazit, ne? Deset let jste mi ničili předchozí vztahy, tak tenhle ještě na chvíli nechte být,“ laškoval s novináři a sympatická a trochu vystrašená Inna mu stála po boku. V očích však měla zamilovaný obdivný pohled, vzhlíží k němu jako k bohu, on ji může vytáhnout nahoru.

Kliknutím zvětšeteKráska je o čtrnáct let mladší, svět celebrit ji prozatím nestačil ovlivnit. „O čem byste se tak asi bavili? Je jí dvacet, sportu nerozumí, hokeji už vůbec ne. Potřebuji ji ještě uchránit zájmu médií,“ uzavřel jasně Jaromír Jágr.

Možná se mu to podaří. Za měsíc se svou milou zřejmě zmizí v Americe. A dosud se příliš neukazovali. Dva měsíce spolu randili, nejlepší český hokejista měl úplně jiné myšlenky než na hokej a přípravu na další sezonu. „Hliník se odstěhoval do Humpolce, ale Jágr do Broumova,“ šel hokejovými kruhy vtip, parafráze na hlášku z filmu Marečku, podejte mi pero. Ve východočeském Broumově, na samém konci země, trávil Jaromír s Innou dva měsíce od doby, co se na diskotéce poznali.

„Ale my jsme se neschovávali. Já ji nikde nezavíral. Jen jsme chodili do klubů, kam vy asi moc nechodíte. Nebo vás tam spíš manželky nepustí,“ rýpnul si zvesela Jágr. S novináři hraje tu hru už léta, hecují se, a teď byl na tahu on. V průběhu programu mu totiž moderátor Martin Dejdar připomněl jeho náklonnost k hazardu, a tak to Jágr ihned vracel.

Sobotní večer se pomalu chýlil ke konci a Jaromír Jágr i se svou láskou mířili do Prostějova, kde včera zahájil tréninkový kemp Jágr Team. Před tím ale stačili navštívit motocyklovou Velkou cenu v Brně. „Inna má ráda motorky,“ prozradil ještě.

Inno, tohle si zapamatuj!

Desatero, jak si udržet rozmarného Jaromíra…

Milá Inno, deník Aha! pro tebe sepsal desatero, jak si udržet svého miláčka. Jaromír je už muž v nejlepších letech, je zvyklý žít sám, je mírně egoistický a poměrně vrtošivý. Proto pamatuj…
1) RÁD SE SMĚJE. Pořád a s každým. Má smysl pro humor, proto se i ty na něho usmívej a hlavně se neurážej, jak to mívají dvacítky ve zvyku.
2) MILUJE SPÁNEK. Proto ho nikdy nebuď. Bývá pak mrzutý a stejně je úplně mimo… Milování s »Marťanem« by tě asi stejně nebavilo.
3) JE HRAVÝ JAKO LACHTAN. Má rád hazard, kasino je jeho druhým obývákem. V Americe tě mezi rulety ještě nepustí (tam je to až od 21 let), budeš muset zůstat v hotelu, tak se nemrač a nech ho jít. On si prohraje svých pár set tisíc a zase se ti za chvíli vrátí.
4) ZBOŽŇUJE MAMINKU. I když už paní Anna Jágrová nevede jeho domácnost, vždycky půjde pro první radu k ní. Musíš si ji získat na svoji stranu, jinak pohoříš! Hlavně před ní nerozhazuj Jardovy peníze!
5) MÁ RÁD KAMARÁDY. Připrav se na to, že si radši vyrazí se svým „manažerem“ Čužákem Rysem, a tebe nechá doma. Nauč se proto vyšívat, nebo můžeš doma uklidit…
6) VYZNÁVÁ „TRADIČNÍ“ RODINU. Jinými slovy: Ženská se doma stará o domácnost, chlap vydělává. Takže: žádné módní přehlídky, ani diskotéky.
7) POTRPÍ SI NA ČESKOU KUCHYNI. Snaž se od jeho maminky naučit jídla, která má rád. Tedy hlavně svíčkovou a kuře na sto způsobů. Taky má rád sladké (tatranky a vanilkové rohlíčky).
8) JE HODNĚ CITLIVÝ. Machruje a vtipkuje, aby zakryl city. Taky hezky maluje a dokonce čte básničky! Má zálibu v tajemných věcech, východních filozofiích, mimosmyslovém vnímání a nechal se pokřtít v pravoslavném kostele.
9) NESNÁŠÍ DOMÁCÍ PRÁCE. Doma je hrozně líný a pořád všechno odkládá. A hlavně ho, proboha, nenuť stlát nebo luxovat!
10) SBÍRÁ SOŠKY EGYPTSKÝCH BOHŮ. Nezapomeň, Jaromír má svátek už 24. září!

I tihle přijeli do Varů...

KARLOVY VARY – Vyhlášení Zlaté hokejky je každoročně jednou z mála příležitostí, kdy nejlepší čeští hokejisti a jejich manželky či přítelkyně vytáhnou ze skříně slušivé obleky a večerní róby a vyrazí do »společnosti«. Ale zatímco v případě Jaromíra Jágra se partnerky mění (loni zde byl třeba se svojí neteří), v případě většiny ostatních zůstávají stejné...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.