Herec Orlando Bloom získal univerzitní titul. Bez minuty studia... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Orlando Bloom získal univerzitní titul. Bez minuty studia...

Čerstvý nositel titulu britské univerzity v Canterbury Orlando Bloom.
Čerstvý nositel titulu britské univerzity v Canterbury Orlando Bloom.

Nestálo ho to ani hodinu námahy, nemusel absolvovat jedinou zkoušku, a získal titul britské univerzitě v Canterbury. Jak toho Orlando Bloom (33) dosáhl? Stačilo mu, aby byl hollywoodskou hvězdou a idolem ženských srdcí…

Titul z kentské školy však nemá žádný praktický význam, je pouze čestný. Herec si jej však považuje. „Je to velká věc a pro mne vzrušující den. Jsem poctěn, že jsem zpět v rodném městě. Na katedrálu i Canterbury mám spoustu úžasných vzpomínek. Bydlel jsem poblíž univerzity, takže pro mne byla něco jako hřiště. Je to úžasná čest a já jsme velmi potěšen. Nikdo ale není víc než má matka,“ řekl herec.

Herec známý z trilogie Pán prstenů a z Pirátů z Karibiku titul převzal spolu se 340 studenty a také se starším kolegou Davidem Suchetem, známým jako filmový detektiv Hercule Poirot.

Kliknutím zvětšete

Orlando Bloom se snoubenkou Mirandou Kerr

Spolu s Bloomem byla na slavnostním předání jeho snoubenka Miranda Kerr, rodiče a sestra. S nimi také navštívil zdejší divadlo, v němž ve čtyřech letech poprvé stanul před publikum.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara, ČTK

14. 7. 2010, 6:30

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.