Krvavá sobota Dary Rolins! Gott potvrzuje: Ano, Dara měla nehodu. Manželka oběti: Zabila mi muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krvavá sobota Dary Rolins! Gott potvrzuje: Ano, Dara měla nehodu. Manželka oběti: Zabila mi muže!

Dara Rolins je z tragédie zdrcena.
Dara Rolins je z tragédie zdrcena. (Aha! – Dan Černovský, Alexandr Malachovský, repro TV Prima, ara)

Ne, tohle se nemělo stát... Zpěvačka Dara Rolins (37) měla v sobotu po poledni v Praze 6 dopravní nehodu. Její vůz se srazil s motocyklistou (†63), který svým zraněním podlehl. „Ano, Dara měla nehodu, při které zemřel nějaký muž. Je to hrozné,“ řekl včera deníku Aha! otřesený Karel Gott (70). „Prostě to do něj napálila takovým způsobem, že zůstal ležet a na operačním sále vykrvácel,“ řekla manželka zemřelého.

Uvedla to včera v slzách televizi Prima manželka zesnulého muže. Zpěvačka přitom byla v domnění, že muž má jen zlomenou ruku. Následná zpráva o jeho smrti ji zdrtila...

„Manžel byl na rybách a vracel se domů na skútru, který jezdí rychlostí jen čtyřicet kilometrů za hodinu. V zatáčce, v Šáreckém údolí, do něj nabourala Dara Rolins svým mercedesem na velkých kolech. Má tam pronajatý byt, tak tam prostě rychle vjede a neví, že v zatáčce může někdo být. A že by byla ochotná se omluvit nebo něco...,“ dodala se slzami v očích.

Podobně popsal situaci i náš policejní zdroj. „Přibližně ve 12.10 Dara vjela do mírně pravotočivé zatáčky a rovnou do protisměru. Čelně se střetla s řidičem na motocyklu. V autě byla ještě s jednou osobou. Alkohol v krvi nebyl zjištěn,“ prozradil zdroj exkluzivně deníku Aha!

Motocyklistu už se zachránit nepodařilo. „Muže jsme s vážnými zraněními transportovali do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde bohužel po třech hodinách svým zraněním podlehl. Zdravotní stav řidičky automobilu ošetření nevyžadoval,“ sdělila deníku Aha! mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. „Dara je naštěstí v pořádku,“ dodala k tomu mluvčí Dary Rolins Eva Skallová.

Dara byla původně v domnění, že mužova zranění nejsou tak vážná. Když se později dozvěděla, že motocyklista zemřel, zhroutila se. Její vyjádření se nám proto získat nepodařilo.

Jestli nehodu způsobila ona, nebo zemřelý řidič na motocyklu, zatím není jasné. O všem rozhodnou policejní vyšetřovatelé. Pokud by prokázali vinu Dary Rolins, hrozí jí až tři roky za mřížemi.

Tady se to stalo! Manželka zesnulého muže uvedla, že do silnice je automobilům vjezd zakázán. Reportéři deníku Aha! ale potvrdili, že Dara tudy projíždět mohla – zákaz vjezdu tu není. Na místě tragédie se mezitím objevily smuteční svíčky...

Zemřelý řidič na motocyklu

Bolest pozůstalých. Slzy, srdcervoucí pláč, zoufalství... Po mrtvém muži měla zůstat manželka, dvě dcery a dvouletá vnučka. Všichni měli podle TV Prima za pár dnů odjet na dovolenou.

Není to její první bouračka!

V minulosti už Dara jednu dopravní nehodu způsobila: „Na dálnici z Bratislavy do Prahy jsem v dešti v levém pruhu neubrzdila vůz před autem, které se rozhodlo asi ve stokilometrové rychlosti předjet kamion.“

A vztah k motorkářům? „Nevěřím jim, mám z nich strach. Nesla bych těžce, kdyby někdo z mých blízkých jezdil na motorce. Je to nebezpečné.“

O nehodě jsme psali v článcích:

Dara Rolins: Její auto zabilo motocyklistu! Potvrdil to i Karel Gott...

Nebourala jen Dara Rolins. Tragickou nehodu zavinili i další VIP - Schmitzer, Koranteng, Labuda...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.