Kdo oblékal celebrity? Návrhářka Rajská přivezla dvacet rób... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kdo oblékal celebrity? Návrhářka Rajská přivezla dvacet rób...

Andrea Verešová (30) předvedla jednu z nejkrásnějších rób, kterou ušila Beata Rajská. Tyto šaty zatím nikdo nepřekonal.
Andrea Verešová (30) předvedla jednu z nejkrásnějších rób, kterou ušila Beata Rajská. Tyto šaty zatím nikdo nepřekonal. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Dámy na karlovarském festivalu se předháněly, která bude mít hezčí róbu. A přitom většina šatů pocházela z dílny návrhářky Beaty Rajské (48). „Přivezla jsem auto plné šatů, měla jsem okolo dvaceti modelů pro své klientky,“ řekla Aha! návrhářka, která ještě dva dny před začátkem festivalu došívala poslední róby.

„Oblékla jsem třeba Janu Švandovou, Veroniku Freimanovou, Janu Doleželovou a dvoje šaty měla i Andrea Verešová,“ prozradila zákaznice Rajská a nebála se také vyhodnotit svou nejlepší róbu. „Je to model Andrey Verešové, které jsem na charitativní večeři ušila bělounké jemné šaty. Ve světě je zvykem, že k těmto příležitostem patří světlá róba,“ prozradila návrhářka, která ve Varech i stihla uspořádat malou módní přehlídku. A pojala ji velmi vtipně. Coby kastelánka a věžní paní představila své modely přímo na karlovarské věži.

Jana Doleželová (29) předvedla i některé z modelů na přehlídce, kterou Beata uspořádala pro své klienty.

Jana Švandová (63, na snímku s partnerem) zvolila červené šaty.

Markéta Smila (31) a Jakub Železný (37).

Beata Rajská

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.