Hezucký v Karlových Varech: Snaží se v baru naučit kung-fu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hezucký v Karlových Varech: Snaží se v baru naučit kung-fu!

Patrik Hezucký nacvičoval bojová umění.
Patrik Hezucký nacvičoval bojová umění. (David Kundrát)

Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký si buď na filmovém festivalu v Karlových Varech zamiloval akční filmy, nebo hodně pil.

Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký si buď na filmovém festivalu v Karlových Varech zamiloval akční filmy, nebo hodně pil...

 

Ve stanu Kapitána Morgana, kde už ztropil skandál Leoš Mareš, když záměrně vylil minerálku na jednoho z fotoreportérů, se teď postaral o další pozdvižení i jeho kolega z Ranní show Patrik Hezucký. Nechal se zřejmě inspirovat snímky jako jsou Kill Bill nebo Matrix a po pár panácích něčeho ostřejšího se jal bojová umění zkoušet přímo ve stanu.

 

Jsou to pravděpodobně jen polštáře měkké a pohodlné pohovky, díky nimž vyvázl Hezucký ze samostudia bojových umění bez zranění či jakékoliv jiné újmy. Je ovšem možné, že než festival skončí, každovečerní pilný trénink u baru přinese své ovoce a z moderátora se stane opravdový profík v bojovém umění, který si strčí Umu Thurman i Keanu Reevse do kapsy. Pokud mu kariéru přeborníka v kung-fu nezbrzdí pobyt na záchytce...

 

 

Uma Thurman a Keanu Reeves ukázali, že ve filmech bojovat dovedou na jedničku. Hezucký ty samé pózy zvládá bez problému ve stanu Kapitána Morgana. Jistí ho měká pohovka.

 

 

8. 7. 2010,  8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.