Bývalá manželka Tigera Woodse Elin na sexy fotkách: Chcete mě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bývalá manželka Tigera Woodse Elin na sexy fotkách: Chcete mě?

Fotografie
Fotografie (internal)

Elin Nordegren, která se právě rozvádí se světoznámým golfistou a záletníkem Tigerem Woodsem, nafotila sérii svůdných snímků. Její sexy tělo je teď volné.

..

Krásná blondýnka Nordegren je sice trochu od rány - pokud ji muž podvede, může se stát, že za to zaplatí i vlastním životem, jako se to málem stalo i Tigerovi, kterého chtěla praštit s golfovou holí, teď je ale především osamělá. Na chvíli to vypadalo, že najde milující náruč u basketbalisty Michaela Jordana, ale zůstali jen přáteli.

Bývalá švédská modelka tak nafotila sérii sexy fotek nejspíš i proto, že by se konečně mohl najít někdo, kdo se opuštěné a podvedené exmanželky s miliardovým jměním získaným rozvodem s Tigerem Woodsem ujme. Pokud se vám tato kočka a matka dvou dětí líbí, můžete také zkusit štěstí. Již brzy exWoodsová žije střídavě se dvěma dětmi na Barbadosu a Floridě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.