Největší hudební festival Rock for People... Anna K.: Strach z nemoci! Nikdo k ní nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Největší hudební festival Rock for People... Anna K.: Strach z nemoci! Nikdo k ní nesmí!

Rock for People, neděle večer. Na pódiu je ale jak vyměněná a řádí nemoci navzdory!
Rock for People, neděle večer. Na pódiu je ale jak vyměněná a řádí nemoci navzdory! (Aha! – M. Přibyl, M. Pátek)

Zpěvačka Anna K. (44), která se statečně pere s rakovinou prsu, se do letního festivalového světa vrhla se vší parádou. Byla jednou z hlavních tuzemských hvězd festivalu Rock for People a nechyběla ani předtím na filmovém festivalu v Karlových Varech. A přes další chemoterapii, kterou den předtím podstoupila, na sobě nedala nic znát a odvedla parádní výkon.

 

Krátce poté, co zpěvačka v neděli večer do Hradce Králové dorazila, předstoupila před početné publikum, které ji odměnilo bouřlivým potleskem. „Jestli někdo najdete můj hlas, doneste mi ho prosím do šatny,“ vtipkovala po svém bezmála hodinovém vystoupení Anna K. Celou dobu ji úzkostlivě hlídala ochranka, podobně jako v při vystoupení v Karlových Varech. „V sobotu ráno, před cestou do Varů, absolvovala další ozáření, nebylo jí úplně dobře,“ nechal se slyšet zdroj z okolí Anny K., vlastním jménem Lucianny Krecarové. Serveru Novinky.cz Anna K. řekla, že podstoupila již 23 ozáření. A dalších 10 ji čeká.

Kromě ní se na festivalu blýskla i dáma českého soulu Marie Rottrová, která byla z atmosféry úplně nadšená. „Ještě nikdy se mi nestalo, aby tisíce lidí zpívaly Lásko, nevymřeš po přeslici,“ řekla dojatá zpěvačka. Hlavními hvězdami letošního ročníku Rock for People pak byly britské kapely Muse a Prodigy. Nejen je si přijelo poslechnout víc než 27 tisíc diváků, kterým nevadily ani rozmary počasí.

Karlovy Vary, sobota odpoledne. Anna K. se ve Varech fotoaparátům snažila vyhnout.

Na Rock for People se vydalo víc než 27 tisíc lidí.

Pitný režim tu nikdo nepodceňoval.

Zabodovala i dáma českého soulu Marie Rottrová, kterou fanoušci dojali málem k slzám.

V Hradci nechyběla ani Aneta Langerová

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.