Leoš Mareš se líbá jen v noci, přes den dělá drahoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš se líbá jen v noci, přes den dělá drahoty!

Leoš Mareš se držel jen teorie. Na praktickou část výuky polibků nedošlo.
Leoš Mareš se držel jen teorie. Na praktickou část výuky polibků nedošlo. (Marek Pátek(kre)4.7.2010, 15:30)

Když jde o tajné líbání milenek, je Leoš Mareš ve svém živlu. Jakmile se polibky ale stanou prací, drží se dál. Slečny, které se těšily, že od Mareše jakožto festivalového instruktora dostanou pusu, známý moderátor bohužel zklamal.

Když jde o tajné líbání milenek, je Leoš Mareš ve svém živlu. Jakmile se polibky ale stanou prací, drží se dál. Slečny, které se těšily, že od Mareše jakožto festivalového instruktora dostanou pusu, známý moderátor bohužel zklamal.

Moderátor Leoš Mareš (34) nemohl v noci ze soboty na neděli odtrnout své rty od své nové milenky Hany Svobodové (22).  Tajně v přítmí by se Leoš líbal hodiny, když však došlo na opravdové filmové líbání, za které měl dokonce zaplaceno – dělal drahoty. „Ne, líbat se nebudu, jsem tady jen jako instruktor, takže vám podám podrobnou instruktáž, jestli chcete, nic víc,“ prozradil Ahaonline.cz Mareš, který svá nenechavá ústa dává k dispozici jen své milence Svobodové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.