Svatopluk Skopal z VYPRÁVĚJ - Znovu v kondici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatopluk Skopal z VYPRÁVĚJ - Znovu v kondici

Svatopluk Skopal se svou hereckou kolegyní Veronikou Freimanovou.
Svatopluk Skopal se svou hereckou kolegyní Veronikou Freimanovou. (– Česká televize)

Herec Svatopluk Skopal (58), který exceluje v seriálu Vyprávěj coby Josef Dvořák, se po ošklivém zápalu plic, kvůli němuž byl koncem dubna hospitalizován, rychle zotavil. Zatímco ještě nedávno mu natáčení činilo velké obtíže, po měsíci je herec zase plný elánu!

Na jaře Skopal náhlými zdravotními problémy udělal týmu kolem Vyprávěj pořádnou čáru přes rozpočet. A všechno tehdy nasvědčovalo tomu, že se přípravy na nových dílech o dost zpozdí. Naštěstí se hercův stav po ošklivém zápalu plic začal rychle zlepšovat. „Pan Skopal se zdá být úplně fit. Při natáčení měl výbornou náladu, usmíval se a hýřil vtipy na všechny strany. Po únavě ani památky,“ svěřil deníku Aha! zdroj ze zákulisí oblíbeného seriálu. V pořadí 32. díl se odehrává v dubnu 1974, kdy se Dvořákově dceři Zuzce v podání Hany Vagnerové (29) narodí dítě. „Byla to pro mě nová zkušenost. Nikoho jsem nikdy neviděla rodit. Roman Vojtek říkal, že všechny herečky, které nemají děti, rodí stejně a okoukaly to pravděpodobně od hereček, které nikdy nerodily,“ nechala se slyšet Vagnerová, které právě Vojtek radil, jak si má při scéně u porodu počínat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.