Rosnička Petra Eliáš-Voláková je těhotná a uvězněná v Americe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rosnička Petra Eliáš-Voláková je těhotná a uvězněná v Americe!

Fotografie
Fotografie (internal)

Už to prasklo! Jedna velká záhada poodhalena! Slavný český hokejista Patrik Eliáš (34) prozradil, že nejel v květnu na mistrovství světa, kde Češi senzačně získali zlaté medaile, kvůli těhotenství své ženy. A tou není nikdo jiný, než bývála televizní rosnička z Primy Petra Voláková (32).

„Můžu to potvrdit, je to tak,“ řekl Eliáš pro server Deniksport.cz. „Je v pátém měsíci.“

Dítě se jim má narodit v listopadu. Když se Eliáš od lékařů dozvěděl, že Volákovou čeká rizikové těhotenství, tak už se od ní nechtěl hnout ani na krok. Proto s ní zůstal v USA, kde hraje nejslavnější ligu světa NHL a kde s ním Voláková žije.

„Nemohl jsem ji nechat v Americe samotnou. O dítě jsme se snažili delší dobu, a když to konečně vyšlo, nechtěl jsem nic riskovat. Navíc jsme lítali po různých vyšetřeních,“ říká Eliáš. „Péťa nemůže cestovat, takže nemůže ani do letadla. Její výlet do Česka nepřipadá v úvahu. Domů se tak dostaneme až všichni tři.“

Problémy ze začátku těhotenství už jsou ale podle všeho minulostí. „Péťa se teď cítí v pohodě. Už si to užívá a já s ní,“ vypráví Eliáš, který neví, zda to bude holka či kluk. Jasné je pouze to, že bude mít americké občanství. „Po té době, co jsme se snažili a po tom všem, čím jsme si prošli, je mi to jedno, jestli to bude holka nebo kluk,“ tvrdí Eliáš. „Vím, že je to klišé, ale přejeme si, aby to bylo zdravé dítě.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.