Taťána Kuchařová s přítelem povečeřela přímo na jevišti Opery. Manželé Donutilovi s nimi. Známe jejich menu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taťána Kuchařová s přítelem povečeřela přímo na jevišti Opery. Manželé Donutilovi s nimi. Známe jejich menu!

Taťána Kuchařová s přítelem a Miroslav Donutil s manželkou společně vychutnali luxusní menu na pódiu Státní opery Praha.
Taťána Kuchařová s přítelem a Miroslav Donutil s manželkou společně vychutnali luxusní menu na pódiu Státní opery Praha. (ALO diamonds)

Tak tomu se říká luxus! Bývalá Miss World Taťána Kuchařová vyrazila spolu s přítelem Lanem Carlsonem povečeřet ve velkém stylu - rovnou do Státní opery Praha a s nejlepší společností.

Bývalá Miss World Taťána Kuchařová vyrazila spolu s přítelem Lanem Carlsonem povečeřet ve velkém stylu - rovnou do Státní opery Praha. A s nejlepší společností.

Taťána spolu s Lanem přijali pozvání na unikátní baletní představení Labutí jezero v rámci projektu ALO diamonds Étoiles, v němž ztvárnili hlavní role sólisté kubánského národního baletu. „Byl to velký zážitek,“ vysmekla tanečníkům poklonu Taťána.

Například pro Patricii Vittekovou, manželku nejúspěšnějšího slovenského fotbalisty na probíhajícím šampionátu v JAR, to byl úplně první baletní zážitek. „Dívalo se na to lépe než na fotbal, nejsou u toho takové nervy,“ smála se s tím, že by doporučila takový zážitek každému. „Koupila bych si lístky i zbývající dvě představení 1. a 2. června, kdy tančí hlavní role nejlepší ruští tanečníci,“ povzdechla si, ale musela zpět do Bratislavy.

Po představení se pak VIP hosté, mezi nimiž nechyběli modelka Jana Doleželová, bývalý premiér Jan Fischer s manželkou, manželé Donutilovi nebo Yvetta Blanarovičová, sešli na pódiu Opery kde si společně pochutnali na luxusní večeři. Tohle všechno menu obsahovalo:

MENU

Tartar z tuňáka s okurkovým kaviárem a marinovanou mušlí sv. Jakuba

* * *

Květákový krém s citronem a šalvějí

* * *

Pečená jehněčí kotletka a konfinované jehněčí kolínko podávané s kaší ze sladkého hrášku, grilovanou cuketou a limetovým demi glace

* * *

Mousse z belgické čokolády s tvarohovým dortíkem a čerstvými malinami

* * *

VÍNA

Aperitiv

Champagne Billecart Salmon brut

Bílé víno

Chardonnay Elioro Langhe DOC, Cordero di Montezemolo, 2008

Červené víno

Nebbiolo Langhe DOC, Cordero di Montezemolo, 2008

Ze Slovenska si do Prahy na balet odskočila i Patricia Vitteková.

Kubánští tanečníci dostali od ex-premiéra Fischera obrovskou kytici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.