Kocábova žena Marsha: Nadobro odjíždí do Ameriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kocábova žena Marsha: Nadobro odjíždí do Ameriky!

Marsha Kocábová
Marsha Kocábová (ČTK/ René Volfík)

Bývalý ministr pro lidská práva Michael Kocáb (55) bude bez manželky. Poté, co se provalila jeho milostná aféra s bývalou mluvčí a modelkou Lejlou Abbasovou (30), rozhodla se Marsha Kocábová (55) po třiceti letech vrátit zpět do Spojených států! Rozvádět se ale nehodlá.

Kocábová také na serveru iDNES.cz promluvila o tom, jakým způsobem se o poslední z nevěr svého manžela dozvěděla. Všemu pomohla náhoda. Bývalá mluvčí totiž zapomněla mobilní telefon v jejím autě, které Kocábovi půjčila.

„Myslela jsem, že to je telefon někoho z kamarádů mých dětí, a nechala ho doma na stole. Pak jsem telefonovala s Natálií a ptala se jí, jestli někdo z jejích přátel nehledá telefon, ona se na něj šla podívat a zjistila, čí doopravdy byl. Nečekala jsem to,“ popsala šokující odhalení. Zároveň také potvrdila, že se hodlá vrátit zpět do USA, ale rozvádět se nechce. „Rozvod nemám ve své DNA. Věřili jsme tomu, že spolu zůstaneme navždy, i když jsme měli problémy, protože kdo je nemá,“ dodala Kocábová.

Michael Kocáb doplatil na pletky se svou mluvčí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.