Vzpomínaly děti i Arabela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vzpomínaly děti i Arabela!

Arabela s malými princeznami.
Arabela s malými princeznami.  (Aha! - Petr Novotný )

Jenom pár hodin po pohřbu Vladimíra Dlouhého se na zámku v Horšovském Týně konalo setkání tvůrců Arabely s dětmi a fanoušky, na kterém se samozřejmě vzpomínalo i na představitele Petra Majera.

Na setkání nakonec dorazil pouze režisér Václav Vorlíček, představitelka Arabely Jana Nagyová a režisér Ondřej Kepka, který kdysi ztvárnil malého Honzíka Majera. Celé setkání bylo určeno hlavně dětem, přesto nebylo možné nevzpomenout na všechny slavné herce ze seriálu, kteří nyní své umění předvádějí v nebi. Vladimír Menšík, Jiří Sovák, Stella Zázvorková, František Filipovský a v neposlední řadě samozřejmě Vladimír Dlouhý, kterému návštěvníci vzdali hold dlouhým potleskem vestoje. Bouřlivý aplaus sálu plného dětí i dospělých byl tím nejdůstojnějším posledním rozloučením s hercem, který nejenom v roli Petra Majera rozdával dlouhá léta radost všem svým fanouškům.

Režisér Vorlíček, Jana Nagyová a režisér Ondřej Kepka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.