Režisér Jiří Adamec - Odchází na Primu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér Jiří Adamec - Odchází na Primu!

Jiří Adamec
Jiří Adamec (Aha! – Alexandr Malachovský)

Režisér Jiří Adamec (62) sice přišel o pokračování seriálu Sanitka, které mu přebral Filip Renč (44), svůj lékařský seriál si však přeci jen natočí! Dohodl se na něm s televizí Prima! Tam se ostatně v poslední době přesunula většina klíčových lidí seriálové tvorby televize Nova, včetně producentky Šárky Baborovské a někdejšího šéfa zábavy Ivana Rösslera!

Pro Primu bude Adamec od podzimu natáčet nový seriál z lékařského prostředí. V jedné z hlavních rolí se prý počítá s Ladislavem Potměšilem (64), který léta zářil na konkurenční Nově v Ordinaci v růžové zahradě! A na Primě už se zabydlela i Šárka Baborovská, která pro Novu rozjížděla kromě Ordinace i Pojišťovnu štěstí. „Dohodl jsem se s televizí Prima, že s nimi začnu okamžitě zásadně spolupracovat,“ potvrdil deníku Aha! Adamec.

Ke konkurenci tak z Novy odešli lidé, kteří od počátků patřili k jejím základním pilířům a kteří se netají tím, že by rádi svůj úspěch zopakovali. Že jim Prima věří, dokazuje i fakt, že kromě seriálu dostal Adamec na starosti i proměnu jednoho z nejsledovanějších pořadů Primy Hádej, kdo jsem. Adamec má zachránit jeho klesající sledovanost, kvůli které mu hrozilo úplné zrušení, a znovu jej nastartovat v novém kabátě společně s bývalým šéfem zábavy na Nově Ivanem Rösslerem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.