Vladimírův barman: Že chlastal? Řeknu vám pravdu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladimírův barman: Že chlastal? Řeknu vám pravdu...

V oblíbeném podniku na Dlouhého nikdy nezapomenou.
V oblíbeném podniku na Dlouhého nikdy nezapomenou.  (Aha! – David Kundrát)

Přemíra alkoholu a cigaret se v souvislosti s hercem Vladimírem Dlouhým (†52) a jeho nemocí, které v neděli podlehl, skloňuje ve všech pádech. Jenže možná to bylo jinak! „Odmítám, aby se na něj vzpomínalo jako na alkoholika,“ brání Petra z Arabely majitel jeho oblíbeného podniku.

Do Café Muzeum v Mezibranské ulici chodil herec často a rád. Kavárnu měl totiž kousek od bytu, kde s partnerkou Petrou Jungmanovou (38) a syny Honzíkem (3) a Jirkou (3) bydlel. „Byl naším váženým hostem, měli jsme ho s manželkou moc rádi a zpráva o jeho smrti nás dost vzala,“ nechal se slyšet majitel kavárny Jan Kollert.

„Nezáleží na tom, jestli je někdo herec, politik nebo kopáč, ale jaký je. A on byl člověkem mimořádných kvalit. Dost mrzí, že se o něm mluvilo spíše v souvislosti s údajnými problémy s alkoholem. Když přišel, tak si dával kávu, před časem ale přestal chodit úplně,“ zavzpomínal Kollert na dobu, kdy herec kvůli rakovině žaludku a slinivky začal pobývat častěji v nemocnici než doma.

Více o zesnulém Vladimíru Dlouhém najdete v dnešním vydání deníku Aha! nebo po 12 hodině na Ahaonline.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.