Splněné poslední přání herce Vladimíra Dlouhého (†52) - Uviděl miminko svého bratra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Splněné poslední přání herce Vladimíra Dlouhého (†52) - Uviděl miminko svého bratra!

Jedna z posledních fotografií Vladimíra Dlouhého, když ho jeho manželka Petra Jungmanová přivezla na další z mnoha vyšetření do nemocnice.
Jedna z posledních fotografií Vladimíra Dlouhého, když ho jeho manželka Petra Jungmanová přivezla na další z mnoha vyšetření do nemocnice. (Aha! – David Kundrát)

V posledních dnech a týdnech trpěl herec Vladimír Dlouhý (†52) příšernými bolestmi kvůli postupující rakovině slinivky a žaludku. Přesto – ač sám umíral – prožil radost ze zrození nového života! Jen krátce před nedělní smrtí se mu totiž narodila neteř – druhá dcera Vladimírova bratra Michala Dlouhého (41).

„Mirek se z toho ještě stihl radovat, Michal to ale jinak do světa neoznámil. Štěstí z narození dítěte mu kalilo vědomí z nevyhnutelného a blížícího se bratrova odcházení,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z okolí rodiny geniálního herce.

Vladimír byl kromě gynekologů také jediným člověkem, který dopředu věděl, co se Michalovi narodí. „Udělali jsme takovou kulišárnu. Dali jsme mému bratrovi Vladimírovi jako dárek zapečetěnou obálku od doktora, kde je snímek z ultrazvuku a na papírku napsané pohlaví plodu,“ svěřil se Michal v březnu týdeníku Story.

Proč to udělal? Možná se bál, že by se Vladimír nemusel porodu dožít, a chtěl, aby se bratr rozloučil se životem s vědomím, jak bude rod pokračovat. Samotný Vladimír Dlouhý po sobě kromě manželky Petry Jungmanové zanechal dvojčata Jana (3) a Jiřího (3), z prvního manželství s Gabrielovou Dlouhou měl dceru. Jeho bratr Michal má s manželkou Zuzanou ještě dvouletou dceru Aničku.

Pohřeb bude v pátek!

Zatímco s Petrem Mukem (†45) a Ladislavem Smoljakem (†78) se jejich nejbližší rozloučili jen v úzkém rodinném kruhu, rozloučení s hercem Vladimírem Dlouhým (†52) bude podle všeho o poznání větší. Podle informací deníku Aha! by pohřeb měl proběhnout v pátek ve velké obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích, a je tedy velmi pravděpodobné, že se s hercem budou moci rozloučit všichni jeho bývalí kolegové a možná také jeho fanoušci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.