Olga Menzelová - Nový chlap?! Je to »instalatér«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Olga Menzelová - Nový chlap?! Je to »instalatér«!

Menzelována ulici dlouho debatovala s neznámým mužem.
Menzelována ulici dlouho debatovala s neznámým mužem. (Aha! – David Kundrát)

Manželka Jiřího Menzela (72) Olga (31) nezůstala po rozchodu se svým milencem a otcem roční dcery Anny Karolíny, režisérem Jaroslavem Brabcem (55), dlouho sama! Společnost jí dělá »kamarád« Petr, na kterého se prý může ve všech ohledech spolehnout.

..

Deník Aha! Menzelovou zastihl odpoledne na pražském Smíchově, kde na ni u taxikářského vozu čekal jistý muž. S ním pak známá produkční delší dobu o něčem s velkým zaujetím hovořila.

Šlo snad o jejího nového přítele? Po chvíli muž vytáhl fotoaparát a přizval i Menzelovou, aby se na snímky šla také podívat. „Šlo o mého výborného kamaráda Petra, který mi pomáhá s instalací výstav, které připravuji. Naposledy jsme spolupracovali na expozici Karlův most 2010, která je do 12. července umístěna na pražské Kampě,“ svěřila Aha! Menzelová.

Že je takový zručný známý k nezaplacení, si manželka známého režiséra moc dobře uvědomuje i v případech, kdy se jí stane něco s autem. „Před časem jsem píchla a těmhle věcem vůbec nerozumím, takže mi Petr zařídí i opravu poškozené pneumatiky, za což jsem opravdu moc ráda. Já bych si s tím rozhodně neporadila,“ řekla se smíchem Olga. Ta má teď plné ruce práce s přípravami další výstavy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.