Kabáti jdou do boje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kabáti jdou do boje!

Fotografie
Fotografie (internal)

Skupina Kabát v čele s Pepou Vojtkem mají na letošek naplánované jediné vystoupení. Stali se esem v programu festivalu Benátská noc. Budou lepší než britští Muse z konkurenčního »fesťáku«?

Skupina Kabát v čele s Pepou Vojtkem mají na letošní rok naplánované jediné vystoupení. Stali se esem v programu festivalu Benátská noc. Budou lepší než britští Muse z konkurenčního »fesťáku«?

Jak už je tradicí, znovu se rozhořel boj mezi letními hudebními festivaly, který z nich přiláká do Česka ten největší hudební tahák a přiláká nejvíc návštěvníků. Zatímco se ostatní festivaly orientují především na zahraniční interprety, Benátská noc sáhla ke starým dobrým Kabátům.

Nejen že se ukázalo už minulý rok, že je o tuto kapelu obrovský zájem, když vyprodali svůj megakoncert na Vypichu. Aby ještě umocnili svou jedinečnost, rozhodli se, že to bude jediný koncert, který letos pro veřejnost odehrají. Je tak možné, že Benátská noc s Kabáty trumfne Rock for people s Muse nebo Sázava fest s Chumbawambou a další.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.