Jiří Langmajer: Hraje na vlastní nebezpečí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jiří Langmajer: Hraje na vlastní nebezpečí

Jiří Langmajer se divoké vody nebojí a do hlavní role se hodlá pustit po hlavě.
Jiří Langmajer se divoké vody nebojí a do hlavní role se hodlá pustit po hlavě. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herec Jiří Langmajer (39) se nechal slyšet, že by si prý přál mít svaly jako jeho nový herecký kolega Filip Blažek v připravovaném filmu Filipa Renče Na vlastní nebezpečí. Langmajer v něm vytvoří hlavního hrdinu, který se po letech rozhodne odhalit tajemství podivné smrti svého otce při sjezdu dravé řeky.

„Ty svaly, co má Filip, bych také potřeboval. Budou se mu při náročných scénách v divoké řece opravdu hodit,“ řekl Langmajer na natáčení prvních záběrů v Praze. „Bude to vyžadovat opravdu hodně přípravy, a to nejen technické. Pořádně náročná bude třeba práce na raftu a točení těchto záběrů na řece,“ řekl režisér akčního filmu Filip Renč.

V tajnosti drží i to, kolik členů posádky se při této cestě divokou vodou utopí. Je ale zcela jasné, že tento výlet plný vypjatých situací změní každému z jejich členů zcela zásadně pohled na život. „Těším se a jsem moc zvědavý na nové zážitky a zkušenosti, které mi tento film přinese,“ svěřil se Filip Blažek, jenž ztvární šéfa výpravy, kterou si Langmajer zaplatí, ale ta o jeho úmyslech hledat ztraceného otce vůbec netuší. Ženskou roli a jednu statečnou členku posádky ztvární slovenská herečka Lucia Šipošová, která u nás ještě není známá. Ale už teď se na natáčení v Praze a Rumunsku, které proběhne na jaře příštího roku, prý moc těší.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.