Aňa Geislerová - Vrhla se na návrhařinu a fotomodeling! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aňa Geislerová - Vrhla se na návrhařinu a fotomodeling!

Aňa, muž z New Yorku a letadlo. To je atmosféra nové kolekce.
Aňa, muž z New Yorku a letadlo. To je atmosféra nové kolekce. (Matúš Tóth)

Nelíbí se ti jak to dělají druzí? Udělej si to sám! Tímto heslem se pravděpodobně řídí jedna z nejlepších českých hereček Aňa Geislerová. V tomto případě jde však jen o módní návrhařinu a následný modeling.

Pro oděvní značku pietro filipi se půvabná Aňa rozhodla nejen pózovat, ale také jí vytvářet. Je totiž spoluautorkou speciální kolekce s výmluvným názvem »Aňa for pietro with love«. Bylo proto jasné, že je to jen ona, kdo skvostnou řadu oblečení může na svém těle prezentovat.

A téma focení pro podzimní velkorysou kampaň nemohlo být jiné, než kýčovitě filmové. Aňa, sexy muž z New Yorku a helikoptéra. To jsou ústřední motivy fotografií, které vznikaly na letišti v Roudnici nad Labem. „Chtěli jsme, aby fotografie vyprávěly zákazníkům příběh, byly autentické a vzbuzovaly emoce a radost ze života a samotného oblečení. Taková je i filozofie naší značky,“ přibližuje atmosféru snímků z podzimní kampaně marketingová manažerka společnosti Tereza Müllerová.

Aňa a helikoptéra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.